Èxit de participació en la segona trobada d’escoles de bàsquet en una jornada en què els equips no van poder competir fins la botzina final

Va ser un cap de setmana irregular en quan a resultats doncs cap dels 3 equips federats van poder sortir reeixits dels seus enfrontaments, doncs els rivals es van mostrar superiors tècnica i tàcticament en moments concrets dels encontres, assolint distanciar-se en el tempteig i no donant opció als agramuntins per a fer efectiu un gir copernicà en les dinàmiques de joc.

En quan a esforç, treball, intensitat  i progrés dels equips, no es pot retreure res als nois i noies ja que van oferir les seves millors prestacions i van posar els seus millors registres per assolir els millors resultats possibles. Però davant es van trobar adversaris que van saber aprofitar els seus punts forts minimitzant les virtuts agramuntines, que ja sigui per la vessant tècnica en conceptes com bot, passada i tir, en l’ocupació de l’espai sense pilota o en el desplegament físic a la pista de joc, es van veure superats pels seus rivals.

Així doncs ni el Mini Femení, ni l’Infantil Masculí ni el Cadet Femení van poder assolir els triomfs en els seu desplaçaments competint al màxim en determinats moments dels partits però sucumbint en alguns parcials que van fer impossible posteriorment remuntar, deixant els encontres molt coll amunt pels interessos agramuntins.

El Mini Femení va veure com un desencertat segon període amb un parcial en contra de 24-02 condemnava l’equip a una derrota, a un tempteig que no va reflectir la igualtat entre ambdós conjunts en la resta del partit, en què les agramuntines van ser capaces de vèncer en dos dels períodes demostrant que no tenien res a envejar al conjunt lleidatà. Va ser una llàstima doncs les noies del BAC van demostrar una gran progressió en conceptes ofensius però defensivament es van veure superades pel joc elèctric i vibrant de les lleidatanes, que van aprofitar el segon parcial per deixar l’encontre pràcticament sentenciat. En favor de les agramuntines destacar que en cap moment es va perdre la cara al partit i fins la botzina final van seguir persistint per intentar reduir al màxim el desavantatge demostrant orgull i gran pundonor. A seguir treballant noies, de ben segur que tard o d’hora arribaran els èxits, s’assolirà l’anhelat triomf!. El resultat final va ser de 54-27 favorable al CE Maristes Lleida. El proper diumenge, 25/02/24 a les 09:30 h. les noies tenen una nova oportunitat de rescabalar-se en la visita del CEP Vallfogona de Balaguer, equip de similar nivell al nostre i davant les quals es podrà competir fins la botzina final si les noies son capaces d’oferir la seva millor versió. Endavant equip, us ho heu de creure, podeu amb qualsevol adversari!.

L’Infantil Masculí va donar un pas endavant en el seu procés lent però efectiu de milloraen fonaments tècnics i tàctics i va aconseguir que no li tanquessin el tempteig fins al darrer període fruit de les absències i de la superioritat física i en complexió i alçada del rival, que va treure molt profit de segones opcions prop del cèrcol per distanciar-se en el marcador.  Els agramuntins van demostrar una clara millora en la seva capacitat associativa en el joc de 5 oberts amb constants passades i talls cap a cistella per a generar accions ofensives així com també gran projecció alhora de defensar entre el jugador i la cistella mostrant major capacitat per obstaculitzar l’avanç rival. Llàstima que la davallada física dels darrers instants dels períodes va propiciar diversos contraatacs en 1×0 i 2×1 del rival, aprofitats per eixamplar el marcador final. Malgrat tot bona imatge dels nois que van demostrar bons fonaments alhora de treure la pilota jugada i automatismes tan ofensius com defensius. Endavant equip, s’està en una línia ascendent, en la bona direcció per seguir creixent de manera col·lectiva!. El resultat final va ser el de 63-12 favorable al CB Tremp, que va demostrar tenir més consistència en defensa i més automatismes de joc col·lectiu!.

El proper diumenge, 25/02/24 a les 12:30 h. rebem la visita del rival lleidatà, el CB Cappont, un equip amb notables fonaments tècnics i tàctics i davant el qual haurem de suar de valent si volem obtenir un resultat positiu. Més enllà del resultat nois, a intentar progressar en automatismes defensius i en rigor en atac, joc de posició sabent en tot moment quin espai ocupo, defugint del joc anàrquic. A per totes equip, esteu donant passos agegantats cap a una millora eficient!.

El Cadet Femení va viure una situació semblant a les noies minis, doncs li van jugar de tu a tu al potent rival  lleidatà fins al punt que li van guanyar el tercer període amb un parcial de 20-21 favorable i van remuntar posant-se només a 10 punts. Però llavors un parcial de les lleidatanes de 32-08 amb constants anades i vingudes de les seves jugadores amb capacitat de jugar estil box to box va fer inútils els esforços de les jugadores agramuntines que tot i la abultada derrota no van parar de lluitar per minimitzar-la fins l’extenuació, fins el final efectiu dels 40 minuts de joc.  En línies generals bon partit de les agramuntines davant un rival de gran exigència sobretot en els conceptes defensius i que es va competir tret del darrer parcial en què es va prioritzar que tothom tingués minuts, que totes les jugadores fossin partícips d’aquest projecte esportiu tan il·lusionant i que fins al moment ens està permetent veure basquetbol de gran nivell. No passa res noies, seguir amb la mateixa actitud i resiliència, ja tindrem nous encontres per rescabalar-nos de les derrotes. Finalment derrota per 89-47 a la pista del CBF Lleida B que no ens va donar cap opció en el tram final de l’encontre. El proper diumenge, 25/02/24 a les 11:00 h. rebem la visita del BC Mora Banc Andorra, rival que en els 2 partits als quals ens hem enfrontat a elles ens han complicat molt les coses i que disposen de jugadores diferencials de referència de gran qualitat i talent. Així doncs a sortir concentrades d’inici i a per totes des del salt inicial, si cadascú de vosaltres surt vencedora del duel individual, hi hauran moltes opcions d’assolir l’èxit en forma de triomf solvent i convincent.

I novament l’equip mixt d’escola va participar en una nova trobada d’escoles de bàsquet, aquest cop a Tàrrega amb la disputa de 2 mini-partidets contra el AE Sedis i el CENG Artesa de Segre. Va ser una experiència molt engrescadora i en la que es va poder apreciar una gran millora del conjunt respecte la trobada d’Agramunt en quan a treure la pilota jugada, capacitat d’associar-se amb passades els nois i noies i sobretot el perdre la por i l’atreviment a provar diversos tipus de finalitzacions a cistella, entrades per la dreta i l’esquerra i tirs sota cistella a tauler buscant el quadradet per encistellar. Tots els nois i noies, fins a 9 van disputar minuts i van tenir l’oportunitat de fer palès la seva gran il·lusió i estimació per aquest esport deixant palès que més enllà del resultat el més important era que s’ho passessin el màxim de bé possible com així va ser. Així doncs una gran jornada lúdico-festiva que a més a més va tenir la cirereta del pastís en forma de triomf davant el CENG Artesa de Segre. Una victòria que servirà per refermar el treball de l’entrament setmanal del dimecres i que ha d’ajudar als nens i nenes per empoderar-se en tots els aspectes, de ben segur que en les properes trobades encara es veurà una major projecció. Endavant polluelos, el futur del basquetbol és vostre, seguim treballant per ampliar la base del Club, per deixar el llistó agramuntí el més amunt possible!. Ens tornarem a veure a les pistes de joc el diumenge, 03/03/24 a la trobada de Borges Blanques, una nova ocasió de gaudir d’aquest grup tan pinxo i eixerit!.

Deja un comentario