Els equips del BAC ho intenten però cap d’ells surt reeixit, els adversaris es van mostrar superiors

Cap de setmana en què cap dels 4 equips federats immersos en competició va poder assolir el triomf doncs els seus rivals es van mostrar superiors en fonaments tècnics i tàctics, tenint més encert de cara a cistella, posant en pràctica uns automatismes defensius més consolidats i no donant opció en cap moments als agramuntins, que tot i així van insistir i persistir fins la botzina final per intentar assolir el millor tempteig possible i executar en la pista els fonaments-ítems treballats durant la setmana als entrenaments. Així doncs conceptes com el bot d’avanç i el control de pilota, el treball de les línies de passada quan ens aturen el bot així com l’execució de les finalitzacions a cistella progressen adequadament, de manera lenta però optima i el més important, es segueix creixent en el procés de millora continua engegat fa unes temporades. No va ser el millor cap de setmana pels interessos del Club però no se’ls pot retreure res als nois i noies, doncs van oferir de nou el màxim de les seves prestacions a la pista de joc, van lluitar cada pilota dividida com si fos la transcendental de l’encontre i no van baixar els braços en cap  moment tot i que davant es van trobar equips que van demostrar ser millors en el seu conjunt. De ben segur que en les properes setmanes tornarem  a la dinàmica positiva del darrer mes de competició, seguirem progressant de manera òptima i eficient!.

Mini FemeníBAC- CE Maristes Lleida B 25-49  Les agramuntines s’enfrontaven a un rival de nivell i condicions molt similars a les nostres, com demostrava el fet que en els precedents disputats al llarg de la temporada el tempteig sempre havia estat molt igualat, malgrat no havíem assolit guanyar-les mai aspecte que es volia revertir aquest cop. Però de nou, no va poder ser ja que les noies van acusar un mal inici d’encontre encaixant un parcial en contra de 07-24 que deixava les opcions de poder competir fins la botzina final força complexes. Aquesta diferència en el marcador va quedar substanciada per la major energia i empenta rival alhora de treure la pilota jugada i sobretot la seva major capacitat associativa movent la pilota d’un costat a un altre fins a trobar situacions favorables de 1×1 per a penetrar a cistella. Les agramuntines van abusar en excés de la conducció individual en bot caient en un bot improductiu que no serveix ni per a superar una defensora ni per guanyar angle de passada. Però en favor de les noies del BAC cal dir que mai van perdre la cara al partit arribant a vèncer en un dels períodes, el cinquè, per un parcial de 07-06 i van demostrar una clara projecció en fonaments com la càrrega del rebot, perdent la por al contacte sota cistella, la defensa en 1×1 amb el principi de l’adversària no em supera i que quan s’està fora de la línia de tres punts no s’ha d’especular amb la pilota, s’ha d’anar a intentar encistellar.  Per tant, tot i la derrota molt contents perquè el grup ho va intentar fins l’extenuació, va intentar competir de tu a tu a un equip que va demostrar més rigor en defensa i més soltura en atac. No passa res noies, esteu en una clara projecció ascendent i heu demostrat progressos engrescadors com demostren les dues victòries assolides al llarg de la temporada. A seguir així noies, aneu en la bona direcció. El proper dissabte, 27/04/24 a les 18:30 h. visitem la pista d’un rival complex i que de de ben segur ens posarà les coses força difícils, el CEP Vallfogona de Balaguer. A per totes equip, amb el cap ben alt i sense renunciar a res, si us ho creieu podeu plantar cara els 48 minuts de joc efectiu!

Infantil MasculíBAC- CB Tremp 09-60 Partit que ja es preveia especialment dur per als agramuntins doncs en el partit de la primera volta el rival va exercir pressió a la pilota a tota pista durant tot el partit, entorpint i dificultant el nostre avenç en tot moment. Però lluny de caure en la lamentació i el plany, els agramuntins van afrontar amb la màxima motivació l’encontre, amb ganes de fer palès la seva progressió en fonaments, de demostrar que no es té cap por de competir contra qualsevol adversari. I sí, ens vàrem tornar a trobar amb un partit força travat, sense massa continuïtat per les defenses dures i molts cops ratllant la línia del joc net del rival que va treure profit de la seva major alçada i complexió per dominar el joc sota el cèrcol i en fase ofensiva. Tot i que els jugadors trempolins en diverses fases del joc es van emprar amb una duresa excessiva, els agramuntins no es van deixar intimidar i van demostrar una notable millora en fonaments com el  treball en la recepció després de sacada de fons o de banda, travessar el camp pel centre per tenir més clarividència i més angle de combinació i passe i també en intentar desbordar en 1×1, penetrant a la zona per acabar l’atac de manera exitosa. Malgrat els nombrosos intents dels agramuntins per reduir el desavantatge en el marcador, el parcial inicial favorable al rival de 04-34 va ser una llosa massa pesada pels agramuntins que no van poder fer res per donar el gir copernicà que requeria el partit. Finalment al darrer període es va produir el tancament del tempteig, els nois ho van intentar en tot moment però no van poder revertir la situació. No passa res equip, la intensitat, les ganes, la motivació i la resiliència hi va ser, en els propers partits tindreu noves opcions de rescabalar-vos de les derrotes!. A no defallir en aquest tram final de temporada!.

Junior MasculíBAC- CB Borges Garrigues 44-54 Els agramuntinsvan jugar-li de tu a tu a un rival davant el qual aquesta temporada hem protagonitzat dos encontres molt igualats, amb alternances en el tempteig, polèmiques arbitrals i màxima igualtat, que s’haurien pogut decidir per qualsevol dels dos equips. Aquest cop va sortir creu, quan el partit estava pràcticament igualat, 40-41 a manca de vuits minuts pel final els atacs que ens haguessin permès posar-nos per davant en el marcador, no van entrar dificultant-nos en gran mesura poder donar la volta al partit, assoli una remuntada que hagués estat èpica. En quan al joc desplegat, la clau del partit  va residir en la major efectivitat del rival en el tir des de la mitja distància, ja que defensivament els vàrem impedir poder accedir a zona de dunker d’influència dins la zona ofensiva, tancant el rebot defensiu i no permetent l’accés a les zones intermitjes. Els agramuntins en atac no es van complicar les coses i a base de bloqueig directe i continuació o bé bloqueig indirecte per guanyar espai per a tir obert, s’assolia estar dins la dinàmica del partit amb petits desavantatge d’entre 3 i 6 punts. Però llavors, certes decisions arbitrals que ens van ser desfavorables així com els nervis i la precipitació, van fer impossible assolir el factor psicològic de posar-nos per davant, guanyar la iniciativa a l’encontre. Fins la botzina final es va intentar sense sort ni encert, es va caure amb dignitat, lluitant i competint com autèntics gladiadors. Bravos nois, heu realitzat una temporada espectacular i s’ha competit fins on ens han deixat, amb tots els factors en contra, heu demostrat força, orgull i fam de triomf. Per tant, chapeau, heu estat un equip transgressor, un conjunt que ha tret forces d’on no n’hi havia i heu competit per superar tots els obstacles!

Cadet FemeníBAC- CBF Lleida B 35-75 Partit en el què la diferència final en el tempteig  no va reflectir la distància real entre ambdós conjunts doncs les agramuntines van competir de tu a tu la primera meitat davant un rival molt físic i principal candidat a assolir la final a quatre de la categoria a la seva pista, un conjunt que desplega un joc directe, vibrant i elèctric amb diverses jugadores amb la condició física suficient per a jugar estil box to box, aspecte que ens va penalitzar en la segona meitat. Les noies del BAC van tenir opcions d’assolir el triomf fins al tercer període en què el rival en poc més de 3 minuts es distanciava fins als 25 punts d’avantatge, diferència que aniria creixent fins al final de l’encontre. Una petita davallada física així com un repartiment de minuts en què totes les agramuntines es sentissin partícips del joc va fer que el rival ho aprofités per acabar sentenciant el partit, un adversari que va demostrar uns fonaments defensius notables i unes seleccions ofensives molt treballades. Per contra les jugadores locals van  oferir molta resistència en el segon període en què una zona press va fer que es recuperessin fins a 3 pilotes seguides situant-nos només a 5 punts en el tempteig. Però una segona part amb poca energia i poc encert a cistella va decantar el triomf per a les lleidatanes, que van presentar candidatura al campionat territorial. No passa res noies, encara ens queden 3 partits fins al final de la competició, l’objectiu és poder-los competir i acabar amb bones sensacions una temporada en què s’ha anat de més a menys tot i que s’ha ofert tot dins la pista de joc. El proper dissabte, 27/04/24 a les 13:15 h. visitem la pista del BC Morabanc Andorra, un rival que físicament ens exigirà un gran desplegament i que davant el qual haurem de fer una classe magistral d’ocupació de l’espai sense pilota si volem assolir un triomf de prestigi. Vinga noies, a per totes des de la roda d’escalfament!.

Deja un comentario