El Junior Masculí competeix fins als darrers instants però no pot sumar una nova victòria

Va ser una jornada força atípica la del proppassat cap de setmana doncs al celebrar-se el carnestoltes de 2024 la Federació de Bàsquet va declarar jornada no hàbil per als equips de promoció, disputant-se un sol partit, el de l’equip Junior Masculí.

Els agramuntins s’enfrontaven a un rival de la zona baixa de la classificació, al qual van vèncer en el partit disputat a la seva pista i del qual tenien la referència que era molt voluntariós, que sabia moure bé la pilota, que tenia un joc interior potent i que li mancava un xic més de pulcritud en les finalitzacions. Així doncs era un adversari a tenir en compte, d’aquells que ocupa una posició en la classificació que no reflecteix el bon joc que desplega, un rival al qual el penalitza molt els inicis dels encontres. I en aquest sentit, els agramuntins van sortir a la pista de joc amb una actitud impecable, assolint un parcial de 16-05 inicial a base de bones transicions ofensives, defensa en 1×1 pressionant la pilota i el tancament del rebot defensiu. Tot semblava indicar que s’assoliria un KO per la via ràpida. Però llavors el rival va començar a augmentar la intensitat defensiva i amb un arbitratge molt permissiu amb els contactes defensius i sobretot amb les situacions de 3 segons a la zona en el joc interior, es va equiparar l’encontre arribant als darrers minuts amb la màxima igualtat, només 2 punts per sobre l’equip de la franja. Novament es va viure un final de partit ajustat però aquest cop no va poder ser, la superioritat del joc interior rival, els nervis i la precipitació dels agramuntins alhora de prendre les decisions en atac i els errors no forçats, van condemnar als nois del BAC a una nova derrota, la sisena consecutiva, en una  mala ratxa de joc i resultats dels agramuntins. Ara bé, malgrat no poder sortir reeixits del seu enfrontament, res a retreure a aquest grup de nois que demostren a cada partit orgull, intensitat, ganes, il·lusió i un esperit resilient digne de menció. De ben segur que la derrota serà un punt d’inflexió en la temporada, a partir d’ara anirem en trajectòria ascendent!.

Anem a copsar que va succeir en l’únic partit disputat la passada jornada, replet d’atacs elaborats, defenses treballades, nervis, intensitat, ganes de vèncer i com sempre no exempt de polèmica arbitral, criteris no massa entenedors de l’avantatge- desavantatge que darrerament ens perjudiquen i ens limiten molt la capacitat de competir. A base de treball i esforç ho assolirem, ben aviat tornarem a tocar l’èxit amb la punta dels dits!

Junior MasculíBAC- CB Binèfar 51-59 Partit en el què els agramuntins van sortir a la pista de joc sabedors que necessitaven posar ritme de joc, vistositat i alegria ofensiva per intentar avançar-se en el tempteig i assolir un coixí de punts que fos decisori de cara a la resta de l’encontre. I ho van fer de manera excel·lent doncs un parcial de 16-05 inicial presagiava una victòria còmoda davant un rival que juga millor del que reflecteix la seva posició en la classificació. Els agramuntins combinaven bé la pilota i sabien treure profit dels bloqueigs directes i continuacions cap a cistella i dels bloqueigs indirectes per a tirs alliberats, realitzant atacs solvents i defenses sòlides i compactes. Però quan tot semblava que el partit estava ben encarat, la relaxació en els primers minuts del segon període, errors no forçats en sacades de banda i alhora de treure la pilota jugada des de camp de defensa i nervis-precipitació alhora d’escollir la millor opció de joc, van permetre al rival arribar al descans amb un avantatge de 7 punts (22-29) amb un marcador força baix, favorable als interessos de l’equip de la franja.

A la represa els agramuntins van tornar a sortir forts i concentrats a la pista de joc però llavors es van trobar amb el handicap de l’encert del rival més enllà de la línia de 3 punts amb 4 triples convertits i el fet que van saber treure profit de la seva circulació de pilota i buscar situació de posteig interior amb la impunitat arbitral alhora de comptabilitzar els 3 segons a la zona. Tot i així els nois del BAC ho van intentar en tot moment i van arribar a posar-se només a 2 punts a manca d’un minut i mig pel final però de nou el control del rebot ofensiu i les múltiples segones accions van decantar el partit del costat dels binefarencs, que van demostrar més sang freda, clarividència i millora en la precisió de cara a cistella que els agramuntins. Malgrat la derrota, tan l’actitud, com les ganes com la intensitat demostrada pels agramuntins va ser òptima, de nou molt orgullosos del gran esforç que estan fent els nois, una autèntica pinya dins i fora el camp!. El proper diumenge, 18/02/24 a les 12:30 h. ens visita el CN Tàrrega, en una nova oportunitat de rescabalar-nos i assolir un triomf de prestigi. A per totes nois, us ho heu de creure, heu de guanyar els diversos duels individuals, heu de ser capaços d’oferir la vostra millor versió doncs el triomf és possible!.

Aquesta jornada es retorna a la normalitat, tornen a jugar tots els equips del BAC amb els següents horaris:

Infantil MasculíCB Tremp- BAC (Dissabte, 17/02/24- 12:30 h.) Els agramuntins intentaran fer palès la seva millora en el joc ofensiu de posició en els 5 oberts i en defensa agafant l’automatisme de defensar entre el jugador-pilota i la cistella. Ànim alhora de treure la pilota jugada, combinació ofensiva per a què tothom es senti partícip del joc i passi el que passi persistència per intentar assolir el millor tempteig possible. A per totes equips, esteu en una lenta però clara progressió!

Mini FemeníCE Maristes Lleida B- BAC (Dissabte, 17/02/24- 10:30 h.)  Les noies del BAC voldran a posar de nou en valor el seu treball de control de bot, diferents tipus de passades i finalitzacions a cistella que tan bones sensacions estan donant en els darrers enfrontaments en què tot i no assolir triomfs, s’està competint de valent lluitant cada pilota com si fos la darrera, cada rebot com si fos el decisori de l’encontre. Vinga noies, a pel partit des del salt inicial, a gaudir jugant al basquetbol!.

Cadet FemeníCBF Lleida B- BAC (Diumenge, 18/02/24-16:00 h.)Oportunitat de les agramuntines en un camp-pista d’elit, el Barris-Nord de Lleida per tornar a recuperar el camí del triomf després de 3 derrotes en les qual l’equip ha competit fins la botzina final i mereixia millor sort. Serà una gran ocasió de fer palès la capacitat combinativa del grup, el sacrifici defensiu i la millora en les prestacions de joc col·lectiu com les finalitzacions en 1×1 així com la capacitat de passar de defensa a atac i viceversa. Endavant noies, podeu amb tot doncs de talent i qualitat individual en teniu de sobres!. Fortes d’inici i endavant, de ben segur ho assolireu!.

Escola de Bàsquet LludriBac — Participació en la segona trobada oberta de la temporada amb seu a Tàrrega. Els nens i nenes disputaran 2 partits contra el AE Sedis i el CENG Artesa de Segrea les 12:20 i a les 13:00 h, amb l’objectiu de passar-ho molt i molt bé i millorar en les prestacions de bàsquet tan individuals com col·lectives. Endavant equip, a disfrutar d’aquesta activitat lúdico-festiva!.

Deja un comentario