2 Victòries en 4 partits disputats en un cap de setmana de gran millora i progressió dels equips del BAC

Jornada molt engrescadora pels interessos dels equips del Bàsquet Agramunt doncs es van assolir 2 triomfs en 4 partits disputats i el que és millor, es van oferir imatges d’equips sòlids defensivament, actius en atac i que han experimentat una millora exponencial en fonaments de la triple amenaça, en bot, passada i tir a cistella. Així doncs, molt satisfets més enllà de l’èxit dels tempteigs doncs tots els equips van competir fins l’extenuació, oferint les seves màximes prestacions a la pista de joc. Per nosaltres l’actitud d’entrega, lluita, resiliència i esforç així com l’aptitud per intentar evolucionar són aspectes indefugibles del nostre ADN com a entitat esportiva, allò que ens dona un plus de valor afegit. Per tant res a retreure als equips, ans al contrari, encoratjar-los per seguir treballant diàriament i interioritzar els ítems desenvolupats en els entrenaments setmanals.

La cara de la jornada la van protagonitzar el Cadet Femení i el Junior Masculí, que van aconseguir dues victòries de prestigi i molt meritòries davant rivals potents i que els van posar les coses força difícils al llarg dels 40 minuts de joc efectiu. El Cadet Femení tornava a demostrar que es trobava en un gran estat de forma en el seu desplaçament a la pista del CB Balaguer Blau, controlant el timing del partit en tot moment i fent palès el seu joc col·lectiu grupal i el seu sacrifici en defensa obstaculitzant al màxim l’avenç de l’equip rival. A més, quan semblava que el rival s’acostava en el marcador, les noies del BAC tornaven a augmentar una marxa i de nou es tornaven a distanciar demostrant un control fantàstic dels ritmes de joc i els pics d’intensitat de l’esport. En línies generals molt bona direcció d’equip de les noies, bon treball de les alers obrint el camp i permetent situacions de passada i tall cap a cistella i notable la brega de les noies que ocupaven posició interior, permetent situacions de posteig i essent una clara referència per a controlar el rebot defensiu i ofensiu. Fantàstic noies, gran treball col·lectiu, un nou èxit del conjunt!.

El Junior Masculí va tornar a demostrar que enguany si un equip els vol vèncer, haurà de ser perquè demostri en tot moment ser millor equip a la pista de joc, no perquè hi posi més ganes i actitud que els agramuntins, doncs aquest aspecte no es va produir en cap moment. Va ser un partit caracteritzat per les diverses variants defensives d’ambdós equips, i per l’encert sobretot dels agramuntins en el tir des de la mitja distància, aspecte que va permetre obrir la defensa lleidatana i poder tenir una referència dins la zona per capturar rebots i tenir nombroses segones opcions. A més en el darrer període es va realitzar un recital ofensiu esplèndid amb un parcial de 22-09 passant per sobre del seu adversari, minimitzant les seves grans virtuts. Així es va arribar als darrers 3 minuts sense angúnies ni presses i amb la sensació de què els agramuntins son un conjunt molt madur i amb gran solidesa alhora de competir, persistir i intentar obtenir el millor resultat possible. Tercera victòria de la temporada, equip que es troba en un estat de confiança i voluntat de millora espectacular!. Bravo nois, ens esteu fent gaudir al màxim del basquetbol!.

Per contra, ni el Mini Femení ni l’Infantil Masculí van poder sortir reeixits dels seus enfrontaments tot i que van millorar de manera ostensible les prestacions ofertes contra els mateixos rivals en la primera volta de la competició demostrant que estant anant de menys a més, que son uns grups amb fam d’evolució i de millora continua i que poc a poc estant interioritzant els conceptes de bot de progrés i control de pilota, diferents tipus de passades i la búsqueda de la millor línia de passada possible així com la pèrdua de la por o tenir més atreviment en les finalitzacions a cistella en 1×1, en entrades per la dreta i l’esquerra i en les parades en un temps i tir. Molt orgullosos de les evolucions d’ambdós equips.

El Mini Femení ben apunt va estar d’assolir una gran gesta davant el CB Torregrossa competint en tots els períodes i fins i tot arribant a vèncer en 3 dels parcials només sucumbint en un d’ells per 0-13, aspecte que va ser transcendental per evitar un rush final frec a frec en el tempteig. Marcador al marge, les agramuntines van demostrar una gran clarividència alhora de treure la pilota jugada, gran atreviment per encarar i superar en 1×1 així com molt bona ocupació de l’espai sense pilota distribuint-se bé a la pista i permetent diverses opcions de passar i tallar, càrrega del rebot i segona opció de seguir jugant. Gran imatge la mostrada per les noies del BAC que partit a partit ho fan millor i demostren tenir una capacitat d’assumpció dels conceptes fonamentals del basquetbol dignes d’elogi. Enhorabona noies, formeu un grup formidable en tots els aspectes!.

L’Infantil Masculí va plantar cara en tot moment a la pista de joc davant un adversari que va demostrar ser millor equip en fonaments, però va obtenir pitjor premi, pitjor botí que l’esforç desplegat al llarg dels 48 minuts de joc a temps corregut. Els nois del BAC van millorar de manera considerable el seu joc ofensiu de passar i tallar, la seva determinació per passar el camp i atacar en 1×1 per encistellar així com la perícia de passar de defensa a atac i viceversa mostrant-se en tot moment desperts i actius, concentrats en la dinàmica de partit. A millorar la seva capacitat de finalització amb èxit doncs molts cops es treballa molt bé la situació per finalitzar amb tir o entrada però sense acabar amb cistella, aspecte que penalitza molt el rendiment del grup. No passa res nois, a seguir treballant dur per donar passos agegantats en el progrés col·lectiu!.

Anem a copsar que va succeir en cadascun dels partits disputats en què els equips van donar-ho tot a la pista de joc fent la bona la dita: “donar-ho tot amb la màxima intensitat, ja és un triomf en si mateix!”:

Mini FemeníBAC- CB Torregrossa  26-43 Les agramuntines van tornar a realitzar un encontre molt complert davant un dels millors rivals de la categoria, un equip que tenia bons fonaments en la conducció de pilota i treure-la jugada amb criteri així com alçada i complexió prop de cistella per fer valdre el seu potent joc interior. Però les noies del BAC lluny de sortir a la pista amb por o vergonya, ho van fer desacomplexades totalment i van oferir un rendiment excel·lent al llarg dels 48 minuts de joc efectiu. Fins al punt que va ser un frec a frec en el tempteig, guanyant fins un total de 2 parcials i competint de manera notable en tot moment. Es va arribar a una situació d’empat a 14 que deixava el partit obert, amb tot per decidir en la resta de períodes. Només un 0-13 a favor de les torregrossenques en el quart període va decantar la igualtat existent en l’encontre, en un partit en què les agramuntines van fer palès un bot de progrés notable, una capacitat associativa digna d’elogi i bons fonaments tècnics i tàctics per encarar en 1×1, finalitzar a cistella amb parada en un temps o tir i capacitat de lluita, esforç i sacrifici sota el cèrcol, venent molt cara la derrota. Un triomf moral, una excel·lent evolució doncs en el partit de la primera volta se’ns havia tancat el tempteig. Enhorabona noies, evolució exponencial, progressió directament proporcional a la il·lusió i ganes que demostreu partit a partit. Bravo equip, trajectòria ascendent inqüestionable!. El proper dissabte, 02/12/23 a les 10:30 h. es visita la pista del CE Maristes Lleida, un rival de nivell similar al nostre i davant el qual de ben segur es podrà tornar a copsar com les noies evolucionen de manera formidable. A per totes equip, a finalitzar la primera fase de la lliga amb les millors sensacions possible!.

Cadet FemeníCB Balaguer Blau- BAC  43-56 Victòria molt treballada per les noies del BAC l’assolida en una pista sempre complexa davant un rival amb notables prestacions i fonaments defensius en 1×1 així com un desplegament de joc ofensiu directe, elèctric i vibrant. Però les agramuntines no es van deixar sorprendre en cap moment i van sortir d’inici amb una actitud proactiva al màxim i sabedores que si cadascuna d’elles assolia guanyar els duels individuals, el partit cauria del nostre costat. I així va ser, es va saber controlar el timing de l’encontre en tot moment a base de bones conduccions en 1×1,  tenir paciència per trobar la millor línia de passada possible i saber llegir quin concepte ofensiu era millor aplicar: Si buscar un bloqueig directe per a penetrar dins la zona i finalitzar amb entrada sota el cèrcol o buscar un bloqueig indirecte per guanyar un segon de marge i finalitzar amb tir obert o bé circular la pilota de manera exterior i buscar situacions de posteig en 1×1 prop de cistella. A més a més es va saber patir, treballar per capturar rebots ofensius i així tenir segones opcions quan l’atac no estava del tot encertat. I la clau del partit va estar en la capacitat defensiva del grup, aturant les jugadores diferencials rivals que no van poder posar en valor tot el seu talent i qualitat. Gran partit de les agramuntines, posant en valor els seus fonaments i impedint desplegar el seu joc a l’equip rival, una mostra més de la gran maduresa i saber fer del col·lectiu. Espectacular noies, partit a partit presenteu candidatura per les fites més altes en la categoria. El proper diumenge, 03/12/23 a les 11:00 h. ens visita el BC Morabanc Andorra, equip punter de la categoria i que ens posarà les coses molt difícils com ja va fer en el partit de la primera volta amb un parcial inicial de 18-04. Alerta noies, és un os dur de rosegar, nosaltres som millors però ho haurem de demostrar a la pista de joc. A per totes des del salt inicial!.

Infantil MasculíBAC- CB Bellpuig 14-64  Els agramuntins van jugar en línies generals un partit força complert doncs van plantar cara en tot moment a un rival que es va mostrar superior en fonaments com la capacitat associativa per traslladar la pilota ràpidament de defensa a atac, la perícia per a desbordar en 1×1, penetrar a cistella i doblar la pilota a company millor posicionat i la capacitat per efectuar un balanç defensiu més ordenat i efectiu. Ara bé, els nois del BAC no els van posar les coses gens fàcils doncs el tancament del tempteig es va produir en el darrer període i fruit de la manca d’encert dels agramuntins que van errar nombroses situacions prop del cèrcol, que de convertir-les s’hagués arribat als instants finals amb un tempteig més ajustat. Tot i així el grup de nois del BAC va posar de manifest una trajectòria ascendent en aspectes com travessar el camp pel centre de la pista a fi i efecte de tenir més angle de passada i clarividència per escollir la millor opció, defensar entre el jugador rival i la cistella sempre amb l’objectiu de què no em superi, no anar a prendre la pilota i sempre tenir paciència per combinar de manera ofensiva i acabar amb la mà corresponent, sempre la més allunyada del defensor. A seguir així nois, esteu en una dinàmica ascendent, de ben segur que nous èxits arribaran aquesta temporada en forma de victòries convincents. El proper dissabte, 02/12/23 a les 18:30 h. es visita la pista del CB Torrefarrera, rival molt potent i que ocupa la primera posició i invicte en la classificació, un adversari de gran nivell que ens exigirà el màxim de les nostres prestacions. Ànims i força equip, a intentar competir al màxim, a lluitar cada pilota com si fos la darrera, cada acció com si fos la transcendent pel triomf!.

Junior MasculíBAC- CB Sicoris 68-55 Els agramuntins van sortir a la pista molt concentrats sabedors que només tindrien opcions de triomf si eren capaços d’aturar el joc entre alers del rival i aturar també la seva capacitat per efectuar contraatacs després de rebot defensiu. I la veritat és que va ser un triomf tàctic en tots els aspectes doncs les alternances defensives van descentrar a l’adversari fins al punt que els seus jugadors diferencials no van poder acabar de desplegar tot el seu talent i classe a través de fonaments individuals i col·lectius. Més enllà del bon bagatge defensiu, destacar que en atac la bona circulació exterior es va plasmar en bones situacions de tir de 3 punts que van permetre donar un gir copernicà al mal inici de partit, remuntar i distanciar-se fins als 10 punts, coixí-avantatge que no desaprofitarien els agramuntins per sumar el tercer triomf de la temporada, deixar una imatge de lluita, resiliència i esperit competitiu enorme i traslladar el missatge a la resta d’adversaris de la competició amb el parcial final de 22-09, demolidor: Per guanyar-nos haureu de ser molt millors i regulars durant els 40 minuts de joc, doncs nosaltres no ens aturarem davant res, tenim una mentalitat forta per superar qualsevol escull que se’ns posi per davant. Chapeau nois per esforç i rendiment tan individual com col·lectiu, esteu demostrant que va ser tot un encert tirar endavant aquest conjunt, fer un esforç per veure un grup de nois donar-ho tot a la pista de joc!. El proper diumenge, 03/12/23 a les 17:30 h. visitem la pista del CB Borges-Garrigues en una nova oportunitat de fer palès els automatismes ofensius de bloqueig directe i continuació, bloqueig indirecte i sortida, pressió a la pilota i buscar situació interior. A sortir al 100% d’inici, la clau per estar en dinàmica de partit en tot moment!.

Deja un comentario