Els equips del BAC assoleixen 3 victòries convincents en un cap de setmana en el què el sènior masculí va perdre el segon partit consecutiu

Els equips del BAC assoleixen 3 victòries convincents en un cap de setmana en el què el sènior masculí va perdre el segon partit consecutiu

Cap de setmana amb sort diversa pels equips del BAC. El bagatge va ser de 3 victòries i 2 derrotes destacant la bona línea de joc col·lectiu i rendiment defensiu de l’Infantil Femení que assoleix el seu tercer triomf consecutiu, el saber fer del Cadet Femení que amb un joc pràctic i resolutiu encara que no massa vistós assolia una victòria molt treballada en una pista sempre complicada i l’aportació de cadascun dels jugadors del Mini Masculí que han donat un pas endavant essent conscients que només quan tothom dóna el millor de si mateix, s’assoleixen les fites més altes. Als 3 equips enhorabona, us vareu merèixer els resultats positius assolits amb escreix.

Per contra el Mini Femení es va veure superat d’inici per l’embranzida en el joc i la pressió a la pilota del rival, anant a remolc durant tot el partit. I el Sènior Masculí es va veure perjudicat per l’encert del seu contrincant en el tir des de la mitja distància i per la permissivitat arbitral convertint sota cistella en una pugna continuada els quaranta minuts de joc. Ara bé, tot i perdre a cap dels 2 equips se’ls pot retreure res, van persevera fins al final, no van baixar els braços i van mantenir l’esperit competitiu dels equips del BAC. Llàstima, a rescabalar-se en les properes jornades. Teniu talent de sobres per refer-vos de la situació!

Anem a analitzar l’esdevenir dels partits en cadascuna de les pistes de joc, una nova jornada d’emocions, de tensió, passió i valors en el mon del basquetbol:

 

Infantil FemeníBAC- CB Bellpuig 64-52 Tercera victòria consecutiva de les agramuntines en la segona fase de la lliga què les situa en la part alta de la classificació. No va ser un partit gens fàcil ja que al descans s’hi va arribar amb un avantatge mínim de 30-28 i una sensació de màxima igualtat dins la pista de joc. Les noies del BAC van anar de menys a més i va ser a partir de la represa que van desplegar tot el seu joc col·lectiu passant i tallant aprofitant els espais entremitjos de la defensa bellpuigenca i controlant el rebot defensiu sortint en ràpids contraatacs finalitzats en 1×0 i 2×1. Un parcial favorable de 24-03 en el cinquè i sisè període deixaven el partit pràcticament sentenciat. Finalment el cansament fruit d’una defensa molt intensa, la relaxació del tempteig i les rotacions van fer que es rebés un parcial de 10-21 que va maquillar el resultat final. Una segona part demolidora del BAC va ser la clau d’un triomf molt convincent!. Ara a no relaxar-se i seguir així, la no autocomplaença ens ha de portar encara més lluny!. A treballar dur i fort, tenim grans objectius a tocar!

 

Cadet FemeníCB Lleida- BAC 24-36 Victòria de prestigi de les agramuntines en una pista sempre complicada com la lleidatana. Va ser un partit força gris en general amb defenses molt intenses per part d’ambdós equips, aspecte que li va prendre continuïtat en el joc, travat i espès. I llavors va ser quan les noies es van posar el mono de treball i amb un joc pràctic i efectiu assolien posar-se per davant en l’electrònic i no patir excessivament en el tram final. Partit irregular però a destacar que les noies van mantenir un esperit competitiu excel·lent, defensant cada atac rival com si fos l’últim i lluitant cada pilota com si no n’hi hagués cap altra. Amb aquesta actitud i ganes, de ben segur que s’arribarà fites dignes d’elogi. Segon triomf consecutiu i de nou dinàmica notable del grup!. El proper diumenge, 11/02/18 a les 19:30 h. ens visita el CB Balafia, tot un repte per lluitar en la part alta de la classificació. A per totes noies!

 

Mini MasculíBAC- CB Cappont 63-49 Molt  bon partit dels nois del BAC dominat de principi a fi en quan a ritme de joc i fonaments tècnics i tàctics que però va costar de decantar del seu costat ja que el rival lleidatà mai es va donar per vençut i fins i tot es va posar per davant en el tempteig al setè període. Llavors va ser quan els agramuntins van treure la rauxa i el seu millor repertori de talent i encert sota cistella per tornar a posar-se per davant i decantar la balança assolint així la tercera victòria de la temporada. Val a dir que s’ha millorat notablement en l’ocupació de l’espai sense pilota- joc de posicions, en el concepte de triangle en atac i en defensa cadascú aporta el màxim que té dintre, donant un pas endavant i reivindicant l’esforç i entrega col·lectiva. Grans nois, gran direcció d’equip, afició espectacular, trident associat a l’èxit de l’equip!. A continuar així, la progressió del conjunt és imparable!

 

Mini FemeníCB Balaguer- BAC 58-30 Derrota inapel·lable de les agramuntines que demostra el gran nivell dels equips d’aquesta segona fase de lliga mini. Les noies del BAC van sortir un xic adormides a la pista amb un nivell d’intensitat més baix que el seu rival, aspecte que va ser aprofitat per les balaguerines per imposar el seu ritme de joc: rebot i sortida a atacar el cèrcol rival imprimint un ritme elèctric d’anada i tornada. Aquest fet va fer que s’anés a remolc durant tot el partit i malgrat les noies ho van intentar com ens tenen sempre acostumats, aquest cop va ser impossible revertir la situació. En quan al joc es va combinar força bé la pilota buscant les línies de passada disponibles tot i que en defensa va costar aturar l’encert rival en passar i tallar. Una llàstima, no va ser el dia de les noies!.

 

Sènior MasculíCB Bellpuig- BAC  66-57 Partit jugat de tu a tu a la pista del líder, el CB Bellpuig, amb un factor incontrolable per ambdós equips, un arbitratge que va deixar jugar en excés contactes sota el cèrcol i que mai va seguir un criteri equànime al llarg de tot el partit, lamentable, es miri per on es miri. Tot i així cal dir que els agramuntins van plantar cara en gran part del mateix i de no haver estat pel gran encert dels locals des de la mitja distància, s’hagués pogut competir fins a la botzina final. En atac va mancar clarividència per buscar bones posicions de tir així com la fluïdesa suficient per moure la pilota i buscar avantatges en situació de joc interior. Tot i així, actitud excel·lent d’orgull fins al final, en què es va optar per no perdre el bàsquet average davant l’equip bellpuigenc. Segona derrota consecutiva, res està perdut, seguim quarts en la classificació i tot depèn de nosaltres. Estem més vius que mai nois, a seguir lluitant per la disputa de la final a quatre!.

 

I pel que fa a l’Escola de Bàsquet LludriBac, comentar que el diumenge, 04/02/18 van participar en la 6ª Trobada d’Escoles de Bàsquet a la població de Mollerussa. Es va inscriure un equip mixte d’escola en representació del BAC que va jugar 2 mini-partidets: a les 12:30 h. davant el CB Cervera i a les 13:10 h. davant el CB Torrefarrera. La valoració que es fa de l’actuació dels nois i noies és extraordinària: bona evolució en el bot, la passada i el tir a cistella, rialles de complicitat de tots els participants i molt bon humor entre els pares i mares a la grada. Així doncs èxit inqüestionable en la festa lúdico-formativa!. En la propera trobada, més i millor!

Deja un comentario