Jornada molt profitosa pels interessos del BAC: 4 Victòries convincents amb desplegament de bon joc per part dels seus equips

Jornada molt profitosa pels interessos del BAC: 4 Victòries convincents amb desplegament de bon joc per part dels seus equips

El proppassat cap de setmana el BAC va estar apunt d’assolir un ple de victòries en els seus enfrontaments. Ara bé, tot i no assolir-ho per ben poc, els equips van desplegar un joc d’atac  molt vistós i combinat a una defensa intensa i amb ànim de no superació per part del rival va fer possible sumar 4 nous triomfs al bagatge de la temporada.

Destacar que el Sènior Masculí va seguir en la seva línea ascendent de  joc elèctric i ritme alt de joc, assolint una victòria davant un equip sempre complicat i que t’exigeix el màxim de rendiment com el CENG Artesa de Segre, l’Infantil Femení va demostrar estar recuperat de la desconnexió a la pista fragatina realitzant una excel·lent defensa a la pista del CB Torrefarrera, clau per l’èxit final, el Cadet Femení va tornar a remuntar de nou per fer realitat la cinquena victòria seguida de la temporada a la pista d’un lluitador CB Bellpuig, fent palès l’excel·lent moment de forma pel qual passa el grup i el Mini Femení de nou va realitzar un partidàs amb una exhibició de joc ofensiu i força del conjunt amb rotació de jugadores davant el CB Lleida, demostrant que l’ambició i les ganes per assolir el lideratge definitiu de la categoria estan intactes i en el seu punt més àlgid.

 

Per contra el Mini Masculí es va veure superat en el tempteig pel CB Balaguer, però va desplegar un joc, unes ganes i una lluita que res tenen a envejar a la resta d’equips. Es va competir fins a la botzina final i per molt poc es va escapolir la victòria. Una llàstima, només per l’esforç en cada acció, la solidaritat en defensa i el repartiment de responsabilitats donant un pas endavant tots els jugadors, vareu merèixer sortir reeixits de l’encontre. No passa res nois, aquest és el camí a seguir!

I l’Escola de Bàsquet LludriBac va participar en una nova Trobada, la 3ª de la temporada a Bellpuig, que va ser tot un èxit en quan a organització, desenvolupament, resultats i evolució formativa dels nois i noies. Es progressa a molt bon ritme i cada setmana que passa es millora a passos agegantats els fonaments bàsics de bot, passada i tir a cistella. Molt bé nois i noies!

Anem a analitzar que va succeir en cadascuna de les pistes de joc, en una jornada amb bones sensacions i dinàmiques molt  positives:

 

Sènior MasculíCENG Artesa de Segre- BAC 33-69  Triomf molt treballat assolit pels agramuntins en una pista tradicionalment complexa per les dimensions i l’ambient fervorós del públic, en un inici de partit en què va costar imposar el ritme de joc degut a l’encert en el tir rival i a la manca de referent agramuntí en el joc interior. Aquest fet va comportar que els nois del BAC haguessin d’estar en tensió competitiva tot el partit per evitar mals majors. Es va aconseguir un clar avantatge en el marcador i es va saber gestionar fins al final de l’encontre, assolint la setena victòria de la temporada i el que és millor, deixant clar que 2 són els objectius de l’equip: seguir l’estela del líder, CB Bellpuig i classificar-se per la disputa de la copa Federació. Amb la concentració, compromís i serietat demostrada, tot és possible, un gran futur hi ha per davant. El proper diumenge, 03/12/17 a les 19:45 h. ens visita el CB Sicoris, a no relaxar-se i a per totes, a per la victòria de nou!

 

Infantil FemeníCB Torrefarrera- BAC 24-59 Molt bon partit de les agramuntines en línies generals que es va caracteritzar per la impecable defensa arribant sempre per davant de la jugadora atacant així com tancant les possibilitats de tall a cistella des fora de la línea de triple, aspecte clau pel resultat final.

El fet de defensar molt bé, va permetre sortir en contraatac en nombroses vegades i aquest cop sí, materialitzar-les en el marcador guanyant cada període i assolint així una victòria que recondueix al grup cap al bon camí. Cinquena victòria de la temporada que les situa líders provisionals de la categoria i els dóna ànim per encarar el tram de final de la 1a fase amb un enfrontament que serà duríssim contra el CB Cervera. Enhorabona noies, treball impecable i sacrifici dins de la pista de joc, els elements vertebradors d’aquest conjunt!

 

Cadet FemeníCB Bellpuig- BAC 48-55 Nou triomf de les agramuntines en un calc dels darrers partits disputats fora de casa: Inici de partit fred i amb un joc previsible i lent que fa que es vagi per darrera en el tempteig i una reacció fulgurant a base de defensa intensa en 1×1, tancament del rebot i confiança en atac per desplegar el joc de passada i tall cap a cistella o passada interior per resoldre prop de l’anella. Cal dir però que l’equip va demostrar una gran maduresa en el tram final de partit en què el rival es va posar a només 2 punt de desavantatge, però res ni ningú pot amb la moral d’aquestes noies que amb molta serenitat i sang freda van acabar de decantar la balança del seu costat. Bravo noies, sou tot un orgull per al Club!. El proper dissabte, 02/12/17 a les 11:00 h es visita la pista del líder, CB Balaguer… amb tota l’ambició del mon i sense renunciar a res!. Tot és possible si sortiu intenses d’inici!

 

Mini FemeníCB Lleida- BAC 33-83 Gran superioritat la demostrada per les agramuntines en la pista de joc que es va reflectir ja des de bon principi amb parcials ben clarificadors: 18-04/14-06 i 10-02 que deixaven el partit pràcticament sentenciat. Destacar que malgrat tot, les agramuntines no es van relaxar en defensa en cap moment mostrant una gran intensitat en el concepte de triangle defensiu així com les passades d’obertura en l’atac i combinar la pilota amb criteri per buscar la millor posició de tir possible. Al final va haver-hi rotació en les jugadores, fent palès que tothom està intens i al màxim nivell per a jugar així com que la força del grup resideix en la pinya que fan tot el conjunt. Així noies, amb treball en equip, assumpció de col·lectivitat i defugiment del lluïment personal en favor del grup, arribareu molt i molt lluny!. El proper diumenge, 26/11/17 a les 09:30 h. partit transcendental que decidirà la primera posició, ens visita el temible CB Balaguer.

 

Mini MasculíBAC- CB Balaguer 57-66 Per petits detalls es va decidir el partit entre els dos equips, que van jugar de tu a tu durant els quaranta minuts de joc efectiu. Els nois del BAC es van haver de sobreposar a alguna absència destacable i tots els jugadors van donar un pas endavant en quan a treure la pilota des del bot, atrevir-se a encarar el rival per a desbordar-lo i carregar el rebot per donar una nova opció d’atac. Finalment els majors fonaments tècnics i tàctics del rival van ser claus per l’esdevenir final…. però tot i així us mereixeu un aplaudiment ben fort per la magnífica imatge mostrada!, Chapeau nois, no us va quedar res per donar a la pista de joc!.

 

Pel que fa a l’Escola de Bàsquet LludriBAC, comentar que va participar amb una valoració que més que notable a la 3ª Trobada d’Escoles a Bellpuig el proppassat diumenge amb 2 equips: 1 escola mixte i 1 pre-mini mixte. Els dos equips van millorar les prestacions de la darrera trobada i van posar de manifest una gran milloria en quan a control del bot cap a cistella, timing de passada als companys i convicció en atrevir-se en les entrades i tirs cap a cistella. Engrescadora doncs la participació i el suport rebut per l’afecció agramuntina des de les grades, un dels tresors més preuats del Club!.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s