Victòries Convincents de Sènior Masculí, Mini Femení i Infantil Femení en una jornada en què tots els equips van donar-ho tot de nou en la pista de joc

Bagatge novament positiu per als interessos dels equips del BAC en una jornada que es va saldar amb 4 victòries (2 del sènior masculí) i 2 derrotes. Entre els equips que van disputar partit de lliga van destacar el Sènior Masculí que es capaç d’adaptar-se a qualsevol dels escenaris possible posant-se el mono de treball per doblegar una feixuga i dura defensa del CB Bellvís el divendres i tornar-se a posar en el paper d’equip talentós i que supera els rivals per KO imprimint un ritme de joc elèctric i essent un allau en atac de manera col•lectiva el dissabte contra La Penya Fragatina. També va destacar de manera molt notable l’Infantil Femení, que progressa a passos agegantats i en el què noves jugadores han donat una passa endavant i es consoliden en el joc col•lectiu i el Mini Femení novament demostra que un equip de pedra picada i que sap patir i competir fins a la botzina final tenint present que la defensa és la clau per a estructurar un bon atac.
Per contra Pre-Mini Femení i Cadet Femení van ser superats per rivals força superiors en quan a concepció tècnica i tàctica amb diferent lectura: Les més petites del Club no es van arrugar davant un poderós rival i van competir la pràctica majoria dels períodes de joc assolint que no els tanquessin el tempteig mentre que la derrota de l’equip cadet s’ha de veure com una bona manera de copsar la necessitat d’autoexigència i de treballar dur entrenament a entrenament. La motivació i l’actitud amb el que es plantegen les coses, són el primer pas per poder competir el màxim possible. Vinga noies, a seguir i no desanimar-se… l’important no és caure sinó la rapidesa amb la què un s’aixeca!
Anem a copsar que va transcórrer en cadascuna de les pistes de joc:

 


Sènior Masculí


CB Bellvís- BAC 49-54

En el partit avançat de la jornada corresponent al carnestoltes, els nois del BAC van tenir un rival dur de pelar durant els quaranta minuts de joc. Les defenses es van imposar clarament als atacs i costava molt trobar posicions còmodes de tir amb nombroses errades en el llançament de 4-5 metres. A més el rebot era molt ben tancat pel rival cosa que va dur als agramuntins a no poder desplegar el seu ritme de joc i haver de jugar constantment en estàtic i de manera lenta i previsible. I així va ser com es va arribar a manca de cinc minuts pel final amb la igualtat en el tempteig. Quan més complicat semblava tot, l’equip va tirar d’ofici i va augmentar una marxa la defensa pressionant a tota pista, aspecte clau per a recuperar pilotes i anotar cistelles en 2×1 i 1×0. Finalment la balança es va decantar del costat dels nois del BAC que van fer palès que són un equip tot-terreny: amb classe però amb molta lluita i brega. Esclar que sí nois, bravo!

 

BAC- Penya Fragatina 75-50

I el dissabte en el partit de la jornada en curs, l’equip va poder desplegar el seu joc habitual combinatiu col•lectiu i amb un gran equilibri del joc interior i exterior ben aviat van assolir els primers avantatges en el tempteig que serien definitoris pel resultat final. En defensa novament gran actuació que demostra la seva inexpugnabilitat, clau en l’ordre de les transicions defensa-atac. Nova victòria convincent i solvent d’un equip que té entre cella i cella la disputa de la final a quatre a casa. Encara queda molt, no ens podem relaxar nois!

 


Mini Femení


CN Tàrrega- BAC 34-36

Tercera victòria consecutiva d’un equip que continua líder del seu grup i que demostra jornada a jornada l’assentament en la categoria i el treball col•lectiu des de la defensa, importantíssim per a poder estructurar un sistema de joc en atac. Moltes de les jugadores han donat un pas endavant essent claus per la gran metamorfosis de la segona volta en la què s’està copsant el gran treball i esforç realitzat durant els mesos de competició. A destacar la millora en aspectes tècnics com el bot i la búsqueda de la millor línea de passada així com els talls cap a cistella i la realització de parades en un i dos temps sense cometre violació. Triomf que es va fonamentar en el darrer període de joc i que demostra la competitivitat del grup. A seguir noies i a no relaxar-se, el treball del present és la il•lusió del futur!

 


Infantil Femení


BAC- CB Bellpuig 67-38

Gran partit en línies generals el disputat per les noies que van realitzar una segona meitat pràcticament impecable tancant els espais en defensa i sempre estant davant de la jugadora adversària així com imposant un ritme de joc d’atac molt elevat amb bones conduccions de pilota i millor selecció dels tirs prop de cistella. Destacar que la majoria de les jugadores tenen un actitud pro-positiva en atac i defensa, aspecte que es reflecteix en un equilibri del joc col•lectiu. Molt bé noies, ho esteu fent excel•lentment. Ara a no defallir i a augmentar la competitivitat!

 


Pre-Mini Femení


CB Lleida- BAC 87-42

Les agramuntines tot i la diferència d’alçada i complexió amb les lleidatanes van competir cadascun dels períodes de joc excepte el cinquè en el que un parcial en contra de 21-02 va esdevenir fatal pel desenvolupament del tempteig. Malgrat la derrota es va poder copsar un millora en els fonaments de la triple amenaça: bot més protegit cara cistella, passada amb més intenció a alguna de les companyes lliures de marcatge i millor mecànica en el tir amb sort diversa al llarg dels quaranta vuit minuts de joc efectiu. Tot i la derrota, molt digna la imatge donada i sobretot la lluita de totes les pilotes com si fossin les darreres de partit. A seguir en aquesta dinàmica ascendent i d’assumpció dels conceptes de bàsquet!

 


Cadet Femení


BAC- CB Bellpuig 16-66

Mal partit de les noies davant un equip que es trobava a anys llum en quan a agressivitat en l’1×1 cap a cistella i en la pressió a la pilota i les línies de passada. Les agramuntines malgrat tot van ser capaces de resistir 30 minuts abans no es va cloure el tempteig en part a la davallada física i a les nombroses lesions que es van anar produint al llarg del partit. Ara bé lluny de caure en el desànim, el partit ha de ser un punt d’inflexió per a recuperar les sensacions de les setmanes anteriors i per treure l’orgull ferit d’un equip que tot i treballar bé li està costant assolint les fites marcades. Som-hi noies, ara més que mai a per totes!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s