Poca recompensa per als equips del BAC malgrat l’esforç dins la pista en un cap de setmana sense cap triomf assolit .

No ha estat el cap de setmana dels equips del BAC donat que cap dels equips que competia va poder assolir el triomf. L’Equip que va estar més aprop d’assolir la victòria va ser l’Infantil Femení que va disputar un partidàs a la pista del CB Bellvís i que va estar ben aprop de poder donar un cop d’autoritat a la lliga. Malgrat la derrota destacar el bon to competitiu que estan demostrant les noies fent palès el bon treball entrenament a entrenament. També destacar la suspensió del partit en categoria Sènior Masculí contra el CENG Artesa de Segre degut a goteres al pavelló i que serà reprès ben aviat per tal d’intentar sumar una nova victòria que ens apropi a les posicions de play-off. La resta d’equips tot i intentar-ho i no baixar els braços en cap moment no van poder fer res per a superar els seus adversaris que va demostrar una lleugera superioritat tècnica i tàctica.

Anem a comentar de manera resumida com va anar la cosa en les diferents pistes de joc i els aspectes del joc més destacats:

 


Cadet Femení


CB Cervera- BAC 65-15

Les noies del BAC van protagonitzar un dels millors partits en atac de la temporada amb ritme de pilota elevat i buscant en tot moment la millor línea de passada. Tot i que el rival ens va pressionar gairebé tot el partit després de cistella, l’equip es va demostrar solvent en treure la pilota jugada i intentar aplicar el sistema de joc en atac. Llàstima al fet que l’equip tenia nombroses baixes que van fer que per les faltes personals, s’acabés amb 4 jugadores en pista, aspecte que va desvirtuar el resultat final obtingut. També fer esment a que en el tercer període es va notar la davallada física de les noies per manca de rotacions possibles i que aquest fet va agreujar l’insuficient balanç defensiu que va permetre a les Cerverines eixamplar el tempteig a base de contraatacs fàcils en 2×1 i 1×0. Finalment derrota amb tancament del marcador però bona imatge oferta tan en defensa com en atac destacant les actuacions de Marina Rallo i Elisabet Saiz, fent palesa la bona evolució. Ara bé, el partit va tenir un final agredolç degut al botxornós espectacle protagonitzat per dues jugadores rivals que van negar la salutació final a les agramuntines. S’Ha de saber guanyar i saber perdre però sobretot tenir la dignitat suficient per saber estar dins la pista de joc!

 


Infantil Femení


CB Bellvís- BAC 41-37

Partit trepidant el viscut a la pista del CB Bellvís amb 3 noms propis per part del BAC: Daryl Pellicer que com ens té acostumats va donar un recital en quan a direcció de joc i potencia per a penetrar i doblar pilotes a les companyes així com l’actuació de Clara Fernandez en la distribució de pilota i en la búsqueda de la millor línea de passada possible i la de Ivette Solé, dominadora de la zona i sota el cèrcol aportant punts i rebots amb moviments tècnics molt interessants. Llàstima que aquest cop l’equip no va poder tirar endavant el final ajustat però va competir de manera excel·lent els 40 minuts de joc i ben aprop va estar d’assolir tombar el seu adversari, al qual es tindrà l’ocasió de doblegar de cara a la segona volta de la lliga. Som-hi noies a no baixar la intensitat i a seguir demostrant el bon estat de forma en què es troba tot el conjunt de l’equip!

 


Pre-Mini Masculí


CB Cervera- BAC 60-21

Els agramuntins tot i la seva inferioritat tècnica i tàctica van jugar un partit força interessant en el que es va poder veure una clara milloria en el control de pilota i la passada curta al company millor descartat així com en la presa de decisions dels nois cara a cistella, demostrant un joc més elaborat i madur i una major capacitat de sacrifici, aspecte que es va notar en el no tancament del tempteig. L’Equip va treure l’orgull quan més ho necessitava i es va donar en línies generals una imatge molt digna amb una molt bona actitud. A seguir així i a no defallir en la millora continua!

 


Pre-Mini Femení


CB Cervera-BAC 54-04

Partit amb molt poca historia el que van protagonitzar les agramuntines, que es van veure aclaparades en tot moment per la pressió a la pilota practicada per l’equip rival així com per la rapidesa del seu joc que amb pocs bots els permetia encarar la cistella amb les màximes opcions d’encistellar. Malgrat el tancament del marcador, les noies no van baixar els braços i ho van intentar en tot moment sense encert i amb un joc travat fruit de la pressió rival, que va propiciar força errors no forçats i contraatacs amb cistelles fàcils. A no desanimar-se i seguir remant, que ben aviat arribaran els bons resultats!.

 


Mini Masculí


BAC- CB Serós 31-50

Bona imatge la mostrada pels nois del BAC davant un equip que tenia jugadors amb una major envergadura i que van dominar la majoria de situacions de joc i rebot sota el cèrcol, aspecte que els va permetre anotar diverses cistelles de segona opció en moments delicats del partit. Per part agramuntina destacar la millora en la precisió de les passades no produint-se tan errors no forçats com en anteriors encontres i el fet que no es va abusar tan del bot improductiu i realitzant un millor joc col·lectiu de combinació i búsqueda del passar i tallar cap a cistella. Tot i la derrota, l’equip demostra un major domini dels fonaments basquetbolístics (passe, bot i tir) i que fan palès que el marge de millora és ampli i que s’estan assolint els diversos objectius marcats a principi de temporada. A seguir creixent i perseverant dins la pista de joc!

 


Sènior Masculí


BAC- CENG Artesa de Segre

El partit es va suspendre a manca de 4 minuts i 45 segons per finalitzar el segon període com a conseqüència d’una gotera al pavelló i amb el resultat parcial de 18-21. Fins aleshores s’havia vist un joc molt irregular d’ambdós equips, molt travat essent conscients de l’esperit de derbi que es vivia dins la pista i amb jugadors sobreexcitats que va fer que baixessin les prestacions a les què ens tenen acostumats.

La Federació de Bàsquet ja ha confirmat que el partit es reprendrà i serà una segona oportunitat per tal d’apropar-se encara més a les opcions de disputar el play-off que juguen els 8 millors equips de la categoria. Som-hi nois a per totes amb orgull i saber fer!

 


Escola de Bàsquet Lludribac


 

També destacar en referència a l’Escola de Bàsquet LludriBac, la seva participació en la 7ª Trobada d’Escoles de Bàsquet que es va celebrar a la població de Ponts. 3 van ser els equips que van participar en representació del BAC amb disparitat de resultats però amb força bon joc, que van causar les delícies dels pares i mares a la graderia. Dels 6 partits disputat pels babys i els 2 equips d’escola., 4 varen acabar amb victòria i 2 amb signe negatiu tot i que el més important com sempre va ser que la canalla s’ho va passar fabulosament, aspecte que ens va sentir molt orgullosos de contribuir un cop més en aquesta activitat formativa del basquetbol Lleidatà. La propera trobada serà a Agramunt i Bell-lloc, el diumenge, 08/03/15. Des d’aquí convidem a tots els que hi estiguin interessats a participar en aquesta activitat que sense dubte serà de nou fantàstica!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s