Cap de setmana amb més victòries que derrotes pels equips del BAC en què destaquen el rendiment dels equips de promoció i del Sènior Masculí que fulmina el seu rival gràcies a una magnifica segona meitat

Cap de setmana força positiu pels interessos dels equips del BAC: D’Un total de 7 partits disputats, 4 van acabar amb victòria i únicament el Pre-Mini Masculí, el Pre-Mini Femení i el Cadet Femení no van poder superar rivals que es van mostrar superiors dins la pista de joc. Malgrat les 3 derrotes, els equips van mostrar una lleugera millora tot i que des del Club s´és plenament conscient que encara s’ha de treballar molt per a assolir poder competir en els propers enfrontaments. Els equips no han de caure en el desànim del resultat, ja que a base de treball i esforç en els entrenaments s’assoliran els objectius marcats a principi de temporada. La cara de la jornada la trobem en el Sènior Masculí que va protagonitzar una segona meitat defensiva impecable així com la capacitat de patiment de l’Infantil Femení, que novament va vèncer en un final molt ajustat. Anem a copsar el més destacat del que va succeir en les diferents pistes de joc:

 


Mini Masculí


CB Bell-lloc- BAC 40-43

Els agramuntins van millorar de manera ostensible la imatge que havien mostrat en el darrer partit a casa contra el CB Bellpuig (18-68) i es van rescabalar de 2 derrotes consecutives donant una imatge sòlida en defensa i solvent en atac jugant a passar i tallar a cistella i realitzant combinacions de pilota curta i precisa que els van donar força avantatges en el 1×1, culminats aquest cop sí en cistella. El final va ser força ajustat i aquí va ser quan es va notar que els nois del BAC feia més temps que jugaven junts i tenien més confiança en les seves opcions de joc. Cal destacar també que en l’ocupació de l’espai sense pilota els nois van aportar més criteri que en actuacions posteriors i que les passades als companys es realitzaven de manera forta i tensa, evitant errors innecessaris i cistelles fàcils per als rivals. Bravo pels nois que van deixar-ho tot dins la pista per assolir un triomf molt treballat i molt merescut!

 


Sènior Masculí


BAC- CB Borges 84-67

Els agramuntins van sumar la sisena victòria de la temporada no sense haver de suar de valent en la primera meitat del partit en què els atacs es van imposar clarament a les defenses. Durant els primers vint minuts de joc els nois del BAC es van veure incapaços d’aturar el potent joc interior rival que dominava a plaer la zona agramuntina així com el base de l’equip rival que amb una excel·lent direcció de joc sabia interpretar a la perfecció els espais entre línees de la defensa. D’Aquí el resultat al descans (45-43) amb un holley-up del BAC a manca d’un segon per cloure el segon periode.

A la represa es va produir un gir copernicà a la dinàmica de joc i la defensa agramuntina amb una millor pressió a la pilota va impedir el lluïment del base rival així com va aturar en sec la producció basquetbolística dels pivots borgencs, que es van quedar amb només 8 punts d’anotació, molt per sota de les prestacions dels primers vint minuts. I per part agramuntina la bona defensa va permetre atacar millor el cèrcol rival i trobar posicions de tir còmodes que acabarien per decantar el resultat final. Victòria molt treballada i que demostra que quan s’aplica el triangle defensiu, pocs equips tenen la capacitat de superar-lo. Som-hi nois el somni del play-off queda més aprop que mai!

 


Mini Femení


BAC- CB Bellpuig 39-27

Nou recital de les agramuntines que duen una segona fase de lliga espectacular en quan al rendiment en atac i defensa.

Ben aviat es va poder copsar que les noies del BAC havien sortit a per totes: el control del rebot defensiu va permetre nombroses incursions pel carril lateral guanyant la línea de fons i assistint per culminacions en la zona central així com va permetre controlar el ritme de joc rival, que amb una combinació de pilota amb poca fluïdesa es va veure aclaparat per la intensitat de les noies del BAC. També destacar que en molt poques ocasions es van veure solapament de posicions en la pista, cosa que fa palès que es treballa amb molta convicció la posició de les noies en el camp de joc. A seguir així i a no baixar la intensitat d’un grup que promet noves alegries!

 


Infantil Femení


BAC- CB Tremp 31-29

Tercera victòria de les agramuntines en un nou final ajustat, en els quals sembla que l’equip es sent molt còmode i molt confiat. La veritat és que durant els 40 minuts de joc es va veure un joc molt travat i amb poca fluïdesa, en què les defenses es van imposar clarament als atacs. Les diferències en el tempteig eren minses per ambdós equips i ben aviat es va poder apreciar que el partit es decantaria per petits detalls com així va ser. Novament una fantàstica acció de Daryl Pellicer, va permetre assolir un nou triomf que consolida les noies en la zona alta de la classificació. Ara bé, en propers partits caldrà intentar tenir un ritme de joc més elevat i una major lucidesa en la línea de passada, aspectes claus per a seguir en la dinàmica victoriosa del darrer mes de competició. A Seguir-s’ho treballant en els entrenaments i agafar confiança de cara al proper tram de competició!

 


Cadet Femení


BAC- CB Balafia 05-56

Les agramuntines van començar força bé en defensa el partit però poc a poc el handicap de les faltes persones i la superioritat física rival van ser esculls, impossibles de superar. A més a més el rival va pressionar fer la sacada de fons assolint fins a 20 punts en recuperacions de pilota, massa facilitats com per a poder competir el partit. Malgrat tot, l’equip ha de continuar treballant, no desanimar-se i seguir lluint l’amor propi i l’orgull com s’està fent fins a dia d’avui. Per part del BAC va destacar la lluita sota el cèrcol de Elisabet Saiz i el bon criteri en la distribució de joc de Paula Hernandez, que poc a poc es van consolidant en l’estructura de l’equip. Amb el cap ben alt i la convicció del treball ben realitzat, noies!

 


Pre-Mini Masculí


BAC- CB Sedis 18-68

Malgrat el que es pugui desprendre’s del resultat final, els nois del BAC van mostrar una clara millora en quan a partits anteriors sobretot en la confiança dels nois en el bot de pilota així com en buscar la millor línea de passada. Per part agramuntina van destacar les aportacions de Roger Gual, un autèntic llamp en la pista, de Marc Andreo, que amb el seu treball tan en defensa com en atac apunta força alt i de Pau Artur Navarro, tot un exemple de saber jugar de manera col·lectiva. Ànims nois la millora comença a ser ja apreciable per a tothom!

 


Pre-Mini Femení


BAC- CB Sedis 12-25

Partit en què les noies es van mostrar poc incisives en atac anotant només 6 cistelles durant tots els 48 minuts de joc efectiu. Les noies van estar 3 períodes consecutius sense encistellar, aspecte que va penalitzar l’esforç realitzat fins el moment. El millor del partit va ser però la capacitat que van tenir les noies per a treure la pilota jugada així com la clarividència de donar la darrera passada malgrat el tir o l’entrada fossin errònies. Per part del BAC destacar l’actuació de Carla Andreo, de Carla Silvestre i d’Ester Godia, que poc a poc van mostrant tots els seus fonaments en la pista de joc: bot, passada i culminació. Malgrat la derrota, es fa palès la progressió de les noies encara que resta molt per assolir els objectius establerts al mes de Setembre. A seguir treballant i a perseverar en la vostra tasca!

 


 

Escola de Bàsquet Lludribac


 

Pel que fa a l’escola de bàsquet LludriBAC destacar que s’han inscrit 3 equips en representació del BAC a la trobada de Bellvís i Ponts que es disputarà el diumenge, 22/02/15: 1 equip mixte baby, 2 equips mixtes d’escola, que de ben segur faran que els pares i mares de la canalla es sentin molt orgullosos del seu treball i de la pertanyença al Club: 1-2-3…. BAC!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s