Victòries molt solvents del Sènior Masculí, Mini i Infantil Femení en un cap de setmana molt prolífic per al BAC en quan a bon joc i millors resultats .

3 victòries i 3 derrotes va ser el bagatge del cap de setmana per als equips del BAC, que va ser força exitós en quan a joc i resultats obtinguts. Destacar la variant de recursos tàctics demostrada pel sènior masculí que va passar per sobre d’un voluntariós CEP Vallfogona, la fantàstica lectura del partit i el saber jugar amb el marcador en contra de l’Infantil Femení i la velocitat en la combinació de pilota i l’atac al cèrcol del Mini Femení que va donar una lliçó de basquetbol al CB Lleida, un dels millors equips femenins de la categoria. A més a més dels equips que van perdre també es poden extreure aspectes positius com la millora amb el joc sense pilota del Pre- Mini Masculí, la millor búsqueda de la línea de passada i joc amb criteri del Mini Masculí i la pèrdua a la por de jugar els 1×1 del Cadet Femení, que tot i perdre va millorant de manera ostensible.

Anem a analitzar el que va succeir en cadascun dels 6 partits disputats:

 


Sènior Masculí


BAC- CEP Vallfogona 78-43

Els nois del BAC van sortir a la pista amb fam d’agradar al públic assistent i ben aviat van assolir una avantatge que seria clau per l’esdevenir final del partit. En un dels millors períodes que se li recorda a aquest equip es va donar un recital de variants tècniques i tàctiques assolint un parcial que ho diu: 24-5 favorable. Quan el rival es tancava en zona, gran encert en el tir des de la mitja distància, quan el rival volia rebaixar les revolucions del partit, contraatacs amb cistelles en 2×1 o 1×0 i sobretot gran capacitat per aprofitar els espais intermitjos que deixava el rival i que permetien als agramuntins anotar en situacions còmodes de tir. Destacar les aportacions de Carlos Castan, autor de 29 punts i que va treure de polleguera en tot moment la defensa rival i de David Duart, autor de 13 punts i que va mostrar una solidesa defensiva digne d’elogi. Gran victòria de l’equip per les sensacions que va transmetre i per la solidaritat en el joc de tots els seus components. Bravo nois, a seguir així!

 

Arnau Vilalta, Xavier Fitó, Vicens Franquesa, Joan Añé (Entrenador), Rubén Añé (Delegat d'equip), Guillem Pla, David Duart, Carlos Castan, Bernat Llop, Sergi Llop, Ramon Cuñat i Raul Caparrós. Absents: Xavier Perez, Javi Salat, Ot Padulles i Oriol Farràs.
Arnau Vilalta, Xavier Fitó, Vicens Franquesa, Joan Añé (Entrenador), Rubén Añé (Delegat d’equip), Guillem Pla, David Duart, Carlos Castan, Bernat Llop, Sergi Llop, Ramon Cuñat i Raul Caparrós. Absents: Xavier Perez, Javi Salat, Ot Padulles i Oriol Farràs.

Mini Femení


BAC- CB Lleida 45-20

Les noies del BAC van saber llegir a la perfecció en tot moment el tipus de partit a plantejar davant un equip que es caracteritza per tenir una intensitat defensiva molt gran. Les agramuntines dirigides de manera fantàstica per Whisdan Mahdih i Alejandra Simión van imprimir un ritme de joc molt ràpid superant el replegament i balanç defensiu rival i van tenir un encert sota el cèrcol que va decantar el partit clarament del costat agramuntí. Destacar que en el tercer període el parcial va ser de 16-02 superant en tots els sentits i aspectes un rival que no va tenir el dia, anul·lat per les ganes i el saber fer de les agramuntines. Fantàstic esperit de superació d’aquest equip, amb l’exigència del seu entrenador, Javi Salat, que setmana rere setmana fa palès el bon treball del grup. A per totes i a no relaxar-se en futurs enfrontaments!

avi Salat (Entrenador), Whisdan Mahdih, Alejandra Estefanía Simión, Maria Mari, Emma Torres, Jordi Salat (Delegat equip), Lavinia Moldovean, Anna Cahelles, Laura Garriga
avi Salat (Entrenador), Whisdan Mahdih, Alejandra Estefanía Simión, Maria Mari, Emma Torres, Jordi Salat (Delegat equip), Lavinia Moldovean, Anna Cahelles, Laura Garriga

 


Pre-Mini Masculí


BAC- CB Mollerussa 44-68

Derrota dels agramuntins davant un equip que es va mostrar lleugerament superior en els fonaments basquetbolístics del bot, la passada i el tir a cistella. Ara bé, en cap moment es va perdre la cara al partit i es va competir fins als darrers períodes demostrant una clara millora en l’ocupació de l’espai sense pilota, el concepte de bastó en les passades als companys i en la pèrdua de la por al tir i entrada a cistella. És un equip que té molt marge de millora i aquest cap de setmana en va donar exemple. Bona actuació en

línees generals i bona intensitat dels nois defensiva i ofensivament. A seguir perseverant que amb aquest nivell d’esforç, el triomf és ben aprop!

 


Infantil Femení


BAC- CEP Vallfogona 45-43

Partit força igualat entre dos equips que volien el triomf per a reivindicar-se en la categoria i que es va decantar del costat agramuntí per 2 raons bàsiques: per la fantàstica lectura de la defensa rival que van tenir les agramuntines sabent en tot moment el ritme de joc a imprimir i el fet que en cap moment tot i anar pràcticament a remolc en el tempteig tot el partit, l’equip no va caure en el desànim i va perseverar fins a la victòria final. Només un detall que demostra l’amor propi de les noies: Després d’empatar el partit es rep un triple en contra a manca de 30 segons per finalitzar-lo i s’efectua un parcial a favor de 6-0 per trencar de manera definitiva la defensa rival. Fantàstica aportació de Daryl Pellicer, clau per assolir el segon triomf merescut d’aquest equip.

 


Cadet Femení


BAC- Acle Guissona 19-70

Partit en què les noies del BAC,tot i ser clarament inferiors en quan a complexió i edat física respecte el rival, no van baixar els braços en cap moment i van millorar de manera considerables les seves prestacions. Llàstima encara de la realització d’alguns errors no forçats que van suposar nombroses pèrdues de pilota castigades amb cistelles fàcils pel rival i les errades sota cistella, que d’haver-les convertit haguessin inflat encara més els punts a favor de les agramuntines. Finalment en el darrer minut de joc el rival va cloure el tempteig fent palès la bona millora de les noies que en la primera fase de la lliga van perdre contra el mateix equip per 54-04. Del costat agramuntí destacar l’actuació de Marina Rallo, que va millorar en la seva sortida en 1×1 i de Paula Hernandez, que va donar molt bona sortida de pilota i joc a les jugadores interiors. A seguir treballant i a no defallir en els objectius marcats a principi de temporada!

 


Mini Masculí


CB Bellvís- BAC 70-20

Tot i perdre davant un equip que es notava que feia més temps que jugaven junt i estaven més compenetrats, els agramuntins van deixar constància de la seva millora en la línea de passada i en el saber estar dins la pista de joc: Ja no es notava cohibits als jugadors en provar el bot i les diferents tipus de passades així com la pèrdua a provar tir prop de cistella. Només s’equivoca aquell que arrisca i aquell que vol millorar, cosa que fins al moment s’està assolint de manera inqüestionable. A continuar amb el treball als entrenaments!

Tanmateix pel que fa a l’Escola de Bàsquet, comentar que el proper diumenge, 01/02/15 4 equips en representació del BAC participaran a la Trobada que es celebra a Borges i Mollerussa. Els equips participants seran: 1 equip mixte d’escola, 1 equip

mixte baby, 1 Pre-Mini Masculí i 1 Pre-Mini Femení.

Per últim també fer esment al fet que donat que entenem el Club com una familia, aprofitem l’avinentesa per felicitar a 3 dels seus membres que el proppassat diumenge, 25/01/15 van celebrar el seu aniversari: Clara Fernandez (13), Marc Cuñat (17) i Rubén Añé (35). Per molts anys punyetera i punyeteros!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s