Trobada de Veterans històrics a la Seu d’Urgell.

Aquest diumenge 23 de novembre, al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, es va celebrarar una trobada de jugadors i jugadores històrics del bàsquet lleidatà. Amb una  presència de més de 80 participants, entre els quals vàren destaquen figures com les de Manel Bosch, Quim Colom, Josep Maria Domingo, Miquel Domingo, Salva Solsona, Jaume Guri, Marc Galcerán o Jordi Companys en les seleccions masculines i Gemma Vicente, Maite González, Íngrid Solé o Montse Roure en les femenines.

Per a aquesta trobada es va  constituïr tres seleccions en la territorial de Lleida, tant en categoria masculina com femenina. Hi havia una selecció de Lleida Sud, formada per antics jugadors i jugadores dels clubs de la ciutat de Lleida i rodalies; una de Lleida Centre, amb representants dels clubs de la plana, com ara Cervera, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, Artesa o Agramunt entre d’altres; i una selecció de Lleida Nord, amb exjugadors i jugadores d’aquesta zona, principalment de la Seu d’Urgell i d’Andorra. Al capdavant d’aquest equips hi eren  tècnics com Xavier Mitjans, Àngel Fernández, Josep Maria Mateu o Tino Ruiz.

 

Eduard Sorribes, Salvador Coma i Bernat Solé hi vàren assistir com a representants del B.A.C.
Eduard Sorribes, Salvador Coma i Bernat Solé hi vàren assistir com a representants del B.A.C.

Aquest acte s’emmarcava en el calendari de la Seu d’Urgell Ciutat del Bàsquet Català 2014 que arriba, amb aquesta festa del bàsquet històric lleidatà, a la part final de les celebracions. El següent acte serà el Torneig de Nadal de Minibàsquet, del 27 al 30 de desembre, que posarà el punt i final a les activitats abans de passar el relleu a Granollers Ciutat del Bàsquet Català 2015.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s