Tot i perseverar dins la pista de joc, els bons resultats no acompanyen als equips federats del BAC.

Cap de setmana negatiu des d’un punt de vista estrictament resultadista ja que cap dels 4 equips que participava en la competició es va endur el premi de la victòria. Ara bé, tot i perdre el 5 partits disputats, no seria just només quedar-se amb aquesta visió de la jornada ja que cal destacar que els equips no es van donar per vençuts en cap moment i d’haver tingut un xic més d’encert i sort en els moments compromesos, probablement tan el sènior masculí com el Mini Femení haguessin tingut opcions d’assolir el triomf. Els equips no han de desanimar-se i mirar endavant amb el repte de seguir treballant i la satisfacció personal del treball ben realitzat. La propera setmana serà el moment d’aconseguir el rescabalament dels equips. Almenys estem convençuts que es seguirà perseverant en la bona línea de treball i que els resultats tard o d’hora es plasmaran de manera satisfactòria dins la pista de joc.
Anem a analitzar l’esdevenir dels 4 equips que varen jugar el proppassat cap de setmana.

 


Mini Masculí


BAC- FORÇA LLEIDA 12-62

Els agramuntins van acometre el seu compromís essent conscients de la seva inferioritat davant un rival lleidatà que exercia pressió sobre el camp després d’aconseguir cistella. Fruit d’aquesta defensa pressionant, el BAC va perdre inicialment nombroses pilotes que acabaven amb cistelles fàcils per al rival. Però a partir de la segona meitat, els agramuntins van millorar el seu joc col•lectiu tenint paciència per buscar una millor passada i arribar al cèrcol contrari des del bot i el joc triangulador. Finalment tot i tancar-se el marcador destacar la lluita i entrega dels nois que van vendre cara la seva derrota i van fer palès que tot i encara mancar molt per assolir una condició òptima, l’evolució és positiva. Som- hi nois a refer-se de la derrota i a seguir en la línea ascendent de joc.

 


Mini Femení


CENG ARTESA SEGRE- BAC 23-19

Partit molt igualat en el seu conjunt en què clarament les defenses es van imposar als atacs, com demostra el baix marcador a la conclusió del 40 minuts de joc. El final de partit va ser molt ajustat i es podia decantar de qualsevol dels 2 equips i es va caracteritzar per les nombroses errades no forçades de les agramuntines que amb un percentatge en el tir i les entrades a cistella molt baix, van desaprofitar l’ocasió d’endur-se un important triomf en una pista sempre complicada. Va mancar fluïdesa en la circulació de pilota i la paciència necessària per acostar la pilota a la zona de perill amb criteri i opcions de triple amenaça. Un pas enrere de l’equip que però pot refer-se anímicament en els propers compromisos. A oblidar la derrota i seguir en la bona dinàmica consolidada!

 


Sènior Masculí


L’Equip va jugar 2 partits el cap de setmana. El divendres l’ajornat en el seu moment per la celebració de la Fira del Torró i el dissabte la jornada ordinària amb igual de desencert i mala sort en els 2 compromisos.

BAC- CB TORÀ 57-66

Partit força igualat que van iniciar amb bon peu els agramuntins assolint avantatges curts en el marcador (fins a 4 punts) i que semblaven indicar que s’arribaria al tram final de partit amb la màxima igualtat. Ara bé, el que no es podia preveure era que amb un percentatge en el tir de tres demolidor per part del CB Torà (3 de 4 en el darrer període) s’arribaria als instants finals per sota en el tempteig. Finalment no va poder ser tot i intentar-ho fins a la botzina final en un partit que es va caracteritzar per la manca de constància en el ritme de joc i la poca profunditat en atac que va aportar el sistema ofensiu. Una llàstima perquè es va iniciar bé però va mancar la concreció definitiva per cloure el partit i la perícia per moure la pilota amb criteri.

 

BAC- CB CALAF 59-67

I el dissabte es va jugar el partit de la jornada en curs amb un guió força similar al partit del divendres. En aquest cas el rival va oferir més resistència al principi fruit del domini en el joc interior. Aquest fer va ser contrarestat pels agramuntins amb rapidesa en la sortida de pilota i en l’encert en el llançament des de la mitja distància, cosa que va permetre posar-se per davant en el marcador. Ara bé un parcial de 05-17 en contra en els darrers 5 minuts de joc van tirar per terra el treball dels minuts anteriors fent impossible la gesta de la victòria. Destacar que tot i la derrota, els jugadors van treure l’orgull i l’amor propi competint l’encontre fins a la botzina final. Cinquena derrota seguida de l’equip que ara haurà de fe balanç i treballar els aspectes que més els costin per tal d’arribar a bon port i seguir amb les aspiracions al màxim d’estar entre els 8 millors equips del grup. Ànims nois, res està perdut però s’haurà de treballar de valent!

 


Infantil Femení


PENYA FRAGATINA- BAC 63-12

Les noies del BAC van sortir a la pista amb ànim de continuar amb la dinàmica positiva de l’anterior setmana en què s’havia guanyat en partit amistós al CB Bellpuig. Ara bé, la realitat que es varen trobar les agramuntines, les va superar per complert: Un equip rival que pressionava la sortida de pilota al màxim, unes línees defensives molt juntes i compactes que no permetia moure la pilota amb comoditat i una capacitat per a sortir al contraatac que convertia les pilotes recuperades en cistelles en 1×0 o 2×1. Tot i que el tancador es va tancar al cinquè període, les agramuntines no van decaure en el seu joc i aquells van ser els seus millors minuts de joc cloent el partit oferint una imatge més que digna. Aquesta ha de ser la línea de treball de les noies que de ben segur els durà a remuntar el vol. Som- hi a per totes en els propers compromisos.

 


 

Escola Bàsquet Lludribac


 

Pel que fa a l’Escola de Bàsquet comentar que es va participar amb 2 equips (1 baby mixte i 1 d’escola mixte) a la 3ª Trobada d’Escoles de Bàsquet que es va celebrar a Calaf el Diumenge, 23/11/14 . Per part del BAC el nivell de joc que van oferir els nois i noies va ser molt positiu i es va veure una bona millora en l’ocupació de l’espai sense pilota, l’ocupació dels carrils de joc i sobretot els fonaments tècnics i tàctics, com el bot i el tir a cistella. Novament el Club va participar en una activitat federada per tal de què s’acostumin a la dinàmica competitiva i millorin la seva visió i concepció basquetbolística. Des del Club s’està molt satisfet del treball amb els equips de base.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s