Cap de setmana negatiu per als interessos del BAC amb derrota dels quatre equips immersos en competició.

No va poder ser, en un cap de setmana negatiu per als interessos dels quatre equips que van disputar competició del BAC, cap d’ells es va poder endur el triomf en el seu compromís. A punt va estar de fer-ho el Mini Masculí, que va veure com els nervis finals del partit va provocar una sèrie d’errades en la sacada de fons aprofitades pel rival per endur-se la victòria en un final molt ajustat. El Mini Femení va fer palesa la seva millora en el bot de la pilota i la circulació de la mateixa minimitzant així la derrota soferta en la primera volta de la lliga davant del mateix rival mentre que l’Infantil Femení tot i perdre en la seva visita a Bellvís va donar una excel•lent imatge i va tenir una actitud molt positiva al llarg dels quaranta minuts de joc.
El Sènior Masculí del Club no va tenir millor sort que la resta d’equips i un mal inici en el joc va fer que anés a remolc durant pràcticament tot el partit. Al final la manca d’encert en el tir i la precipitació va fer possible la segona derrota seguida del conjunt agramuntí.
Anem a analitzar que va succeir en cada una de les pistes de joc:

 


Mini Masculí


BAC- CB Tremp- La Pobla 41-45Partit molt igualat el que es va veure al pavelló agramuntí el proppassat diumenge. Els nois del BAC van començar una mica freds en quan a intensitat i velocitat del joc i això va fer que ben aviat el rival agafés petites avantatges en el tempteig. Posteriorment l’equip va millorar en quan a les línies de passada i aquest fet els va permetre assolir posicions de tir més còmodes… que però quedaven en no res donat les nombroses errades sota el cèrcol. I ja se sap que quan es perdona s’acaba pagant car i va passar en el darrer període de l’encontre. A manca d’un minut per finalitzar, la victòria es decantava del costat agramuntí per 5 punts però tres llançaments de tres punts consecutius convertits pels trempolins sentenciaven el partit del seu costat. Una llàstima perquè tot semblava indicar que l’equip assoliria el segon triomf consecutiu. Ara bé, una dada a tenir en compte: En la primera volta derrota a la seva pista per 54-20, aspecte que denota l’espectacular millora del conjunt. Som-hi nois a què no us afecti la derrota!

 


Mini Femení


CB Lleida- BAC 67-17

Les noies del BAC visitaven la sempre complicada pista del barri de Cappont amb l’objectiu de no ser esclafades a la pista com va succeir en la primera volta (0-50). I així va ser: l’equip va mostrar una imatge molt fresca en atac amb la presencia de diverses jugadores que no es van amagar en cap moment i la millora de fonaments basquetbolístic claus com la ocupació de l’espai sense pilota, les ajudes en la defensa individual, la càrrega del rebot, etc.. demostrant així que la millora és progressiva i constant. Destacar les actuacions de Mar Badia, Wijdane Majdih i Claudia Pijuan tan en la conducció de pilota com en la seva visió de la pressió defensiva rival. Anem millorant poc a poc, pas a pas!

 


 Infantil Femení


CB Bellvís- BAC 51-34

Tot i la derrota en el marcador, les noies del BAC van oferir una fantàstica imatge tan en atac com en defensa i només la millor condició física rival va decantar el partit al tram final del costat bellvisenc. A més a més les errades en el tir prop de la zona no van permetre reduir encara més el desavantatge en l’electrònic, quedant finalment aquesta en 17 punts. Malgrat no poder obtenir la victòria es posa de manifest que l’equip està treballant bé i que ben aviat arribaran els èxits. Som-hi noies a seguir amb la mateixa motivació!

 


Sènior Masculí


BAC- CB Bellpuig 55-66

Els agramuntins van pagar en excés un inici de partit amb una tensió defensiva més baixa, aspecte que va fer que ben aviat s’anés a remolc en el marcador. A més les imprecisions en les passades i en la definició final de cara a cistella van perjudicar la capacitat de reacció de l’equip, que malgrat anar bona part dels minuts per sota en el tempteig fins als darrers instants va tenir opcions de sumar la victòria. Va ser un partit en el que ben aviat es va veure la dificultat del rival per com s’ubicava en defensa i s’intuia que costaria molt poder-lo doblegar ja que va faltar continuïtat en el joc i un xic d’encert-sort de cara a cistella. Ara el bagatge és de 3 victòries i 2 derrotes abans de la sempre difícil visita a la pista del CB Juneda, rival amb molt ofici i molt experimentat en aquest tipus de partits. Som-hi nois a oblidar el més aviat possible l’accident sofert a casa en la darrera jornada!

 


 

ESCOLA BÀSQUET LLUDRIBAC


 

En un altre ordre de coses, comentar que des del Club es va participar amb 2 equips, un de baby mixte i un d’escola mixte en la 2ª Trobada Oberta d’Escoles de Bàsquet que es va celebrar el proppassat diumenge, 09/11/14 a la població de Bellpuig. La valoració de l’activitat formativa per part del Club és excel•lent, donat que serveix per a què els més petits es puguin foguejar en les pistes de joc i assumeixin les qüestions bàsiques del joc en categories de formació.
Des del Club s’està estudiant la possible participació en la 3ª Trobada Oberta que es celebrarà el diumenge, 23/11/14 a les poblacions de Calaf i Cervera,que de ben segur tornarà a ser un èxit rotund.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s