El Mini Femení millora les seves prestacions en el seu segon partit d’una jornada marcada pels ajornament en motiu de la Fira del Torró.

En una jornada atípica en motiu dels ajornaments de partits per la celebració de la Fira del Torró, només un dels 7 equips federats del BAC va disputar el seu compromís del cap de setmana: Es tracta del Mini Femení, que havia de rescabalar-se de la derrota soferta en el seu debut a casa, davant el CB Lleida (0-50).
I la veritat és que les noies entrenades pel Javi Salat van millorar de manera ostensible les seves prestacions i van fer palès que el treball dels entrenaments diaris té la seva recompensa: es va assolir que no se’ls tanqués el tempteig (39 punts en contra) i en atac es van materialitzar nombroses accions, aspecte que va comportar poder anotar 7 punts, inaugurant el caseller d’anotacions. En un futur a mig termini caldrà millora la ocupació de l’espai i el moure’s sense pilota així com la búsqueda de la millor linea de passada possible. Malgrat la segona derrota, podem dir clarament que l’equip progressa adequadament i ben aviat s’assolirà la recompensa anhelada. A no desanimar-se i seguir lluitant partit a partit.

La resta d’equips van descansar o bé ajornar els seus respectius compromisos.

El proper cap de setmana sí que juguen tots els equips federats, essent aquests el seu horari i pista de joc:

– Sènior Masculí — CB Borges- BAC (Diumenge, 19/10/14-18:45 h.) Els agramuntins intentaran sumar el segon triomf de la temporada i mantenir el bon nivell de joc mostrat a la pista del CEP Vallfogona. Som-hi nois a per totes!

– Mini Masculí — Força Lleida- BAC (Diumenge, 19/10/14- 17:45 h.) Partit a priori complicat pels nois del BAC que però hauran d’emprar per millorar els seus fonaments basquetbolístics. Bona ocasió per tal de millorar en el tir sota cistella i en la selecció de la millor passada possible. A seguir creixent com a grup i agafar confiança en ells mateixos!.

– Mini Femení — BAC- CENG Artesa (Diumenge, 19/10/14-09:30 h.) Tercer partit per a les noies amb l’objectiu de millorar un xic respecte el seu desplaçament a Mollerussa. Ja s’ha perdut la por a encarar la cistella i ara només fa falta que estigui una mica més de pausa i tranquil•litat en atac i intensitat i lluitat en defensa. A donar el màxim de guerra possible.

– Infantil Femení — BAC- Penya Fragatina (Diumenge, 19/10/14-11:00 h.) L’Objectiu de les noies ha de ser mantenir el to competitiu i d’agressivitat en atac i en defensa mostrat en el seu debut davant el CB Bellvís. És un dels equips que té més marge de millora donat que fa un parell de temporades que juguen entre elles, aspecte clau per l’execució dels automatismes. Si es juga igual que el dia del debut, difícil ho tindrà l’adversari per a plantar-nos cara!

– Cadet Femení — Acle Guissona-BAC (Dissabte, 18/10/14-18:00 h.) Aquest partit és l’ajornat en motiu de la celebració de la Fira del Torró. A priori desplaçament molt complicat davant un equip que disposa d’una de les millors jugadores de la categoria. Ara bé, la intenció del grup és no arrugar-se i lluitar fins a la botzina final. Som-hi noies amb el cap ben alt!
– Pre-Mini Femení — CB Sedis- BAC (Diumenge, 19/10/14-11:15 h.) Debut de les noies més petites del Club en una pista a priori no massa alentidora, la de l’equip del Pirineu. Ara bé, el grup s’ha de plantejar el partit amb ànim de millora dels conceptes entrenats i sobretot amb perspectiva de superació del gran repte de la temporada: el debut en competició federada. Ànims que els inicis són sempre durs.

– Pre-Mini Masculí — CB Sedis-BAC (Diumenge, 19/10/14- 12:30 h.) Situació idèntica que la del Pre-Mini Femení. Els nois han de centrar-se en no jugar junts sinó espaiats i poder moure la pilota el més ràpid possible per tal d’intentar competir l’encontre i donar una de les sorpreses de la jornada. Sense renunciar a res, nois!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s