El Pre- Mini Masculí cau amb dignitat davant el CB Sedis en una jornada atípica en motiu del carnestoltes amb un únic partit disputat.

La jornada del proppassat cap de setmana del 01-02 de Març va ser d’allò més atípica donat que únicament va jugar un equip en motiu de la celebració del Carnestoltes. Ja per aquesta celebració es va passar el partit de diumenge a dissabte, fent possible que el pavelló tingués una bona entrada i es pogués copsar de primera mà l’evolució dels més petits del Club.

La resta de partits del equips es van aplaçar concretant-se el Junior Masculí que disputarà el seu partit davant el CB Sicoris, el dissabte, 22/03/14 a les 16:00 h. A dia d’avui s’està en conversacions amb el CB Juneda per tal de fixar nou dia i hora pel partit.

 

Pre-Mini Masculí — BAC- CB SEDIS 33-69 Els agramuntins van disputar 48 minuts de joc (8 períodes de 6minuts cadascun) força irregulars. Un començament de partit en què el rival va moure bé la pilota i sobretot va pressionar-nos després de cistella, va fer que els nois del BAC perdessin nombroses pilotes i no tinguessin la continuïtat suficient en el seu joc per acabar d’entrar al partit. Posteriorment un major encert dels agramuntins els va permetre guanyar els parcials de 2 períodes, tot i que s’obtenia poc premi a l’esforç realitzat en la transició d’atac.  A més a més l’equip va tenir una baixada física en els darrers minuts que va ser molt ben aprofitada pels jugador de La Seu d’Urgell per acabar sentenciant l’enfrontament amb un percentatge de tir molt encertat. Finalment es va consumar la derrota en un partit en el què en línees generals el BAC Agramunt va competir però que petits detalls va impedir arribar al tram final amb opcions d’assolir el triomf. Una llàstima però aquestes situacions han d’enfortir el grup i fer-li veure que no es poden donar facilitats als rivals sota cistella.

 

Tanmateix també enunciar-vos els compromisos dels equips per al proper cap de setmana, 08-09 de Març de 2014:

 

Sènior Masculí —- CB Cappont- BAC (Diumenge, 09/03/14-17:30 h.) Els agramuntins visitaran la pista del segon classificat de la lliga sense cap tipus de reserva en la pista de joc i amb ànim de sumar un triomf de prestigi en una de les pistes més complicades de la lliga: per les seves dimensions i pel bagatge d’un gran equip com el lleidatà. Som-hi nois amb el cap ben alt i a donar el màxim de lluita possible!

 

Junior MasculíBAC- CB Bellpuig (Dissabte, 08/03/14-12:30 h.) Després de la victòria obtinguda davant el CB Serós, la moral dels nois està dalt de tot i pot ser un bon moment per intentar donar la sorpresa de la jornada davant un equip que imprimeix un ritme de joc amb passades molt elèctric. Esperem poder-lo contrarestar amb les nostres armes tan en atac com en defensa. A donar-ho tot davant un gran rival!

 

Trobada d’Escoles de Bàsquet — Ja ha arribat la data en què novament Agramunt serà seu de la Trobada d’Escoles de Bàsquet, juntament amb la població de Ponts. S’Espera l’assistència d’unes 600 persones entre nens, nenes i pares i mares en una nova activitat formativa en el basquetbol el proper Diumenge, 09/03/14. Enguany en aquesta trobada el BAC supera el seu nombre d’equips inscrits, tenint-ne fins a 7 distribuïts entre Babys, Escola i Pre-Minis:

(2 babys mixtes, 2 d’escola mixtes, 2 Pre-Minis Masculins i 1 Pre-Mini Femení). Estem convençuts que al igual que la temporada passada la gent s’ho passarà el màxim de bé possible en una nova festa formativa del bàsquet lleidatà, que esperem poder reflectir amb un bon grapat de fotografies. Que no pari el ritme de joc dins la pista!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s