El Sènior Masculí cau a La Seu d’Urgell en un final molt ajustat mentre que els 2 equips femenins mostren la seva progressió tot i perdre davant rivals superiors.

D’aquest cap de setmana, el bagatge en quan a resultats no ha estat massa positiu ja que els 3 equips que es trobaven immersos en competició van perdre els seus compromisos. Ara bé, els 3 equips van donar-nos una lliçó de treball, lluita i amor propi. El Sènior Masculí a punt va estar de donar la sorpresa de la jornada en el seu desplaçament al Pirineu amb només 7 efectius i tan el Mini Femení com l’Infantil Femení van deixar constància de la seva millora amb un joc d’atac força engrescador i una capacitat de patiment en defensa digne d’elogi. Només la mala sort i la manca d’encert en els moments decisius va fer que cap dels 3 equips pogués sumar el triomf… però bé, molt orgullosos dels 3 equips!.

 

La relació de resultats va ser:

 

Sènior MasculíSedis Pirineus TV- BAC 75-71. La prèvia del partit no era massa engrescadora per als agramuntins donat que l’equip tenia el handicap de les nombroses baixes. Entre lesions i impossibilitats per al desplaçament, 7 van ser els valents que es van desplaçar a La Seu d’Urgell amb l’objectiu de lluitar i assolir un triomf molt important per aconseguir la salvació de categoria.

I el partit va ser d’allò més boig: En un inici de partit amb una bona circulació de pilota i encert en el tir, el BAC Agramunt es va veure 14 punts per sobre en el tempteig destacant les actuacions ofensives de Víctor Puebla i Raul Caparros al principi i la sublim actuació de Carlos Castan ( 40 punts ).

En el segon període el rival es va mostrar més incisiu de cara a cistella tot i que el seu desencert en el tir de 3 punts i la bona defensa en zona agramuntina va permetre arribar al descans amb un mínim avantatge per als pirinencs.

A la represa va seguir la tònica dels primers vint minuts fins que a manca de 5 minuts per cloure el partit, el BAC es va veure 8 punts per sota en el marcador, fet que feia preveure una derrota en el temps de joc ordinari. Però no, quan tot semblava perdut, l’equip va treure forces d’on no n’hi havia i va arribar a posar-se per davant a manca de 3 segons per la botzina. Llavors la mala sort  i una falta molt rigurosa a falta de 1 segon van abocar el partit a una prorroga que va malmetre als agramuntins. Tot i quedar  4 jugadors  en pista, l’equip va seguir lluitant i  es varen posar a 2 punts a falta de 5 segons pel final.

Derrota de l’equip però victòria moral de la dignitat d’uns nois que estan clarament en trajectòria ascendent i que de ben segur lluitaran per la salvació fins al darrer alè. Fantàstic nois!

Mini Femení  BAC- Vedruna Balaguer 18-45. Les noies del BAC van oferir una bona imatge davant un rival que es va mostrar superior en quan a la combinació de pilota (mentre les nostres van abusar per moments de la conducció de pilota, les rivals buscaven sempre pilota a terra i línea de passada) i la búsqueda de la millor opció de passada (hi havia constants desplaçaments en busca del millor angle per a rebre i encarar el rival). Destacar que el resultat va ser una mica enganyós ja que es va veure més igualtat en el joc i pel que fa a les opcions de tir i entrada a cistella, desaprofitant les agramuntines nombroses accions de recepció i culminació sota cistella.

Malgrat la derrota en els 48 minuts de joc, la sensació va ser que l’equip està progressant de manera adequada i que les constants indicacions del Sergi Llop en quan a la ubicació dins la pista de joc sense pilota, comencen a recollir els seu fruits en forma d’intensitat a l’hora d’ansar-la a buscar i recuperacions de la mateixa. Anem en el bon camí i el proper tram de competició serà clau per al futur immediat en la competició. A seguir treballant i a no desanimar-se!

 

Infantil FemeníBAC- CB Torà 11-62 Les agramuntines van demostrar que poc a poc, partit a  partit aniran millorant en els fonaments i prestacions basquetbolístiques així com aprendran una sèrie de conceptes defensius i ofensius: costat fort-costat fluix en defensa, talls per la línea de fons, fintes de passada i recepcions interiors, rebot i primer passe de la transició, etc… Val a dir que és força meritós que en el seu tercer partit s’hagi anotat la xifra d’11 punts i que estem convençuts que a mesura que es vagin familiaritzant amb la pista de joc, les pilotes i les cistelles, serà un equip que ens donarà més d’una alegria.  Som-hi noies a fer possible la consolidació aquest bonic somni de tenir un equip nou federat en la categoria!.

 

I pel que fa a la trobada d’escoles de bàsquet de Borges Blanques, dir-vos que va ser tot un èxit i en la qual hi varem participar amb 6 equips: 2 babys mixtes, 2 d’escola mixtes, 1 Pre-Mini Masculí i 1 Pre-Mini Femení.

 

També dir-vos que el Club està en fase de valoració i reflexió en quan a la participació en la 7ª Trobada Oberta que es celebrarà el diumenge, 16/02/14 a les poblacions de Bellvís i Mollerussa i que de ben segur tornarà a ser un èxit de participació i que ha de suposar la consolidació de les bases dels equips futurs a les terres de Lleida. Som-hi amb la progressió dels pollitos…el futur del bàsquet a les nostres contrades.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s