Carles Castan, MVP de la lliga Sènior Territorial B en un mes de Juny molt satisfactori pel Club en quan a reconeixements.

El proppassat divendres, 14/06/13 es va celebrar a Bellpuig la XXVII Edició de la Festa del Bàsquet Lleidatà, que com ve a ésser tradició va suposar el tancament definitiu de la temporada 2012-13. I en aquesta edicíó el BAC va estar d’enhorabona donat que l’aler-pivot del sènior masculí, Carles Castan Enseñat, va rebre la distinció de millor jugador de la categoria pel seu fantàstic treball i dedicació dins la pista, en una temporada per emmarcar amb ascens de categoria (de grup B a A) i sots-campionat consolidat.

En Carles Castan  i la resta d'assistents del BAC a la Festa del Bàsquet Lleidatà- Bellpuig després d'haver rebut la distinció.
En Carles Castan i la resta d’assistents del BAC a la Festa del Bàsquet Lleidatà.

Aquesta ha estat la primera temporada d’en Carles Castan amb el BAC Agramunt i cal destacar apart de la seva gran qualitat tècnica i tàctica, el fet que ben aviat es va adaptar a la dinàmica del grup i va actuar com si sempre hagués estat un més del club, aspecte que encara l’engrandeix més.

Per a tots nosaltres ha estat un honor haver compartit amb ell aquesta temporada exitosa i estem convençuts que amb el seu bon saber fer contribuirà de nou la propera temporada, 2013-14 a fer un BAC Agramunt encara més fort i consistent com a bloc.

Així doncs des d’aquesta blog fer esment a aquest efemèride que no passava des de la temporada 2004-05 en què en l’any de l’ascens a 3ª Catalana, en Javi Salat també va ser proclamat millor jugador de la categoria.

Així doncs enhorabona Carlos per la distinció assolida i no canviïs mai de manera de ser, un crack en tots els aspectes.

I el dissabte, 29/06/13 una altra ració de distincions al Club, el coordinador esportiu del BAC, Rubén Añé Farré ha estat guardonat amb la medalla d’argent pel seu treball al Club com a directiu per part de la Federacio Catalana de Basquetbol, que es concendirà durant la celebració de la “Nit del Bàsquet Català 2013”  a Barcelona.

I mentrestant, la planificació esportiva i en general del Club, no s’atura, sense pressa però sense pausa s’està preparant la temporada 2013-14 amb 2 objectius ben definits: consolidar els equips federats i ampliar el nombre en la mesura del possible i donar un salt qualitatiu a l’escola de Bàsquet amb l’ampliació dels grups de treball.

Per últim aprofitar l’avinentesa per agrair a tots aquells que heu col·laborat amb el Club al llarg de la temporada i que sense el vostre suport hagués estat impossible assolir les fites marcades a principi de temporada. Es pot ben dir que el vostre esforç ha estat la nostra victòria!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s