Els equips del BAC reprenen la seva participació en competició

Després de l’aturada de la lliga per les Festes Nadalenques, la competició es reprèn per als quatre equips federats del BAC amb la particularitat que tots juguen els seus compromisos fora de casa, en una jornada que es preveu apassionant.

 

El  Sènior Masculí visita la complicada pista del CB Pardinyes el diumenge, 13/01/13 amb les ganes de mantenir els bon registres en atac i en defensa que han permès a l’equip consolidar-se en la segona posició de la taula classificatòria. Els partits posteriors a l’aturada de la competició, sempre han estat una fita complexa per als agramuntins i enguany és un bon moment per tal de donar un gir copernicà al debut hivernal. Serà clau la defensa dels jugadors exteriors rivals i sobretot poder jugar a un ritme elevat en la transició defensa- atac, controlar el rebot defensiu sota el cèrcol i ser contundent en el joc dins la pintura. Una nova victòria és possible per a fer realitat la classificació per la Copa Federació així com continuar aspirant a assolir plaça per a la final a quatre.

 

El Sènior Femení també es desplaça fora de la vila, en aquest cas la pista del CB Calaf serà el dissabte, 12/01/13 el destí d’un equip que poc a poc ha d’anar millorant les prestacions del primer tram de temporada. El rival que es tindrà davant està essent un dels equips revelació de la temporada combinant jugadores veteranes que havien jugat una categoria per sobre juntament amb juniors que ofereixen grans prestacions a l’equip. A destacar que en atac serà important desempallegar-se de la pressió defensiva rival i poder trobar bones línies de passada que permetin combinar amb fluïdesa la pilota. A més a més l’equip s’haurà d’aplicar en defensa tancant els espais a la pintura i arribant al punteig dels tirs des de la mitja distància. Des del Club s’està convençut del bon paper que poden desenvolupar les noies en una jornada en el que l’objectiu serà la millora de la imatge col·lectiva en el joc.

 

El Junior Masculí també s’haurà de desplaçar, en aquest cas a la pista del CB Sicoris en l’estrena de l’equip en la segona fase de la competició. En aquesta segona fase els equips han quedat enquadrats en funció del nivell de joc mostrat en el primer tram de temporada tenint en el grup rivals com el CB Mollerussa, el CB Seròs, el CB Sicoris que de ben segur ens posaran les coses força difícils.

Aquesta setmana l’objectiu serà intentar competir al màxim el partit i vetllar per dos aspectes bàsics del bàsquet: realitzar un joc combinatiu que permeti a pivots i exteriors sentir-se partíceps de l’atac i treballar la defensa tenint present que no rebre punts amb comoditat és la clau del triomf. A per l’estrena en el caseller de victòries!..

 

El Pre-Mini Masculí visitarà la pista del CB Cervera, equip a priori amb millor condició física i més conjuntat que el BAC. Ara bé, fins al moment els nois estan mostrant una molt bona imatge en el que està essent el debut en competició reglada mostrant una notable millora en diverses vessants de l’esport: l’ocupació de l’espai s’està portant a terme de manera coherent, es combina la pilota tenint present l’esperit col·lectiu de l’esport i en tot moment es busquen situacions de concreció cap a cistella perdent la por al tir i la protecció del rebot. A continuar amb la gran projecció de la canalla!.

 

Per últim comentar dues noticies de l’Escola de Bàsquet LludriBac: confirmar que la Federació ens ha designat com a seu de Trobada el proper diumenge, 03/03/13 i que s’està estudiant la possibilitat d’acudir a la 5ª Trobada Oberta que es celebrarà el diumenge, 20/01/13 a les poblacions d’Artesa de Segre, Vallfogona de Balaguer i Balaguer.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s